Belöningar!

Om 2kg så har jag nått mitt första delmål, därför bokade jag tid för sminkning på Make up store om 3veckor. Det blir min present till mig själv för att jag har varit duktig. Och nu gäller det för mig att fortsätta kämpa för klarar jag inte av att gå ner 2kg så blir det ingen sminkning!

Belönar ni er med saker när ni går ner i vikt? Nå bra tips på vad man kan ge bort till sig själv?

Kommentarer
Postat av: Lina

Det som jag har lärt mig är att inte gå ut för hårt! En förändring i taget, annars orkar man inte hela vägen! Och precis som du skrivit, delmål och belöning! Din sminkbelöning är ju helt perfekt! Kanske en snygg topp, en massage? Vid de stora delmålen kan man kosta på sig lite extra!



Och absolut inte gå ner för fort! Slutar man sen att tänka sig för så går man upp allt igen plus några kg extra!!

2009-07-09 @ 12:09:44
URL: http://linaishav.blogg.se/
Postat av: Lina

Ja visst är det så! Man behöver ju inte "banta" utan bara tänka en gång extra innan man stoppar nåt i munnen! Hur mkt vill du gå ner?

2009-07-09 @ 13:47:56
URL: http://linaishav.blogg.se/
Postat av: Lina

Enligt viktväktarna så kan jag väga 48 kg oh ändå väga normalt! Herregud, det vägde jag när jag gick på lågstadiet! Min drömvikt är kring 65-70 men det är som sagt en dröm! Hur lång är du?

2009-07-09 @ 13:52:26
URL: http://linaishav.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag har med alltid varit den tjocka, men har försökt skoja om det och vara öppen med att jag vet om det så att ingen ska behöva kommentera det! Tror inte jag skulle trivas som "smal" men kurvig är snyggt!

2009-07-09 @ 13:55:30
URL: http://linaishav.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0