2kg plus!

Dagens vikt: 85.4kg.

Varför går det så jävla fort uppåt och inte fan fort neråt???


Kommentarer
Postat av: My

Man kan ju undra :S

2009-11-30 @ 09:34:54
URL: http://myafsolhem.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh .. men jag skulle vilja tipsa dig om en bok som är världens bästa om man har ett lite komplicerat förhållande till mat och ätande. Det är helt fantastisk och den handlar inte om hur man ska banta utan om hur man ska få ett sunt förhållande till mat och ätande som håller hela livet. Den heter Mattillåtet och är skriven av Gisela van der Steer. Finns på biblioteket. Lycka till!

2009-11-30 @ 10:07:59
Postat av: Jag klarar det

Lagen om alltings jävlighet.



Men vänd på det innan det går för långt :)

2009-11-30 @ 11:01:28
URL: http://jagklarardet.blogg.se/
Postat av: Robin

För att när man går ner i vikt vänjer sig kroppen vid svält. Kroppen vänjer sig vid att få mindre kalorier än vad som egentligen krävs. När man sen äter mer än man borde ser kroppen sin chans att hamstra lite extra energi, och det gör att man går upp mer i vikt.



Bara att fortsätta kämpa!

2009-11-30 @ 19:50:43
Postat av: Sami Kallio

Hej,



Vill bara tipsa dig om ett smidigt sätt att "komma tillbaka" till vad du finner "normalvikt". Kör Detox då du rensar ut slaggprodukter från kroppen så att kroppens organ hjälper dig till ditt mål. Rensa ut vetemjölsprodukter, raffinerade produkter, tillsatser, socker och andra genmanipulerade produkter och halvfabrikat. Då når du säkert ditt mål :)



Mvh:



Sami Kallio

2009-12-01 @ 10:24:45
URL: http://www.samikallio.com/blogg
Postat av: Sami Kallio

Hej igen,



Har du läst på min hemsida under "hälsohörnan" - "detox" ännu? Där står ganska bra information om vad man kan förvänta sig.



Jodå, jag har en riktigt bra Detox kur om du skulle vara intresserad. Självklart ska man äta, om man inte äter så kan man inte heller stöda de organ som har till en uppgift till att sköta utrensningen av slaggprodukter (Levern, Tarmen, Njurarna, Lymfan, Huden).



Min Detoxkur innehåller 2 faser:

Första fasen är en 14 dagars kur där man begränsar intaget av gifter och äter en extremt utrensande kost (14 dagars receptförslag ingår, samt de livsmedel som du kan äta av under denna period) tillsammans med de kosttillskott som jag rekommenderar (mer om detta nedan).



Andra fasen är den viktiga av dem eftersom det ny har bildats giftiga toxiner i kroppen som behöver rensas ut för att inte medföra skada. Här lägger man även till några livsmedel som inte ingick i första fasen.



Kosttillskott som ingår: (om innehållet på dessa finns mer att läsa i min webshop: www.samikallio.com/shop.htm - "DetoxPlus"). Samtliga produkter finns att läsa mer om enligt nedan:



UltraClear Plus = Kombinationstillskott

Mighty Greens = Kombinationstillskott

Psylliumfröskal = Kombinationstillskott

Pau D' Arco-te = Örter



En Detoxkur enligt "min variant" körs i 1 månad där all hjälp, recept för första 14 dagarna ingår, tips om de livsmedel som du kan äta av under fas 1 och fas 2 samt ingår även kosttillskotten enligt ovan (DetoxPlus).



Priset för detta paketet ligger på 3030:- (inkl. moms).



Skulle det vara så att du efter denna period skulle behöva ytterligare hjälp så är det inga problem, i och med att varje människa reagerar olika fort på en Detox så sätter jag inga direkta tidsramar heller. :)



Ps. Ett litet tips är att samla ihop en grupp om ca. 10 personer som är intresserade av en Detox för att ha någon som pushar en (förutom mig då förstås).



Hoppas detta svarar på dina frågor, har du ytterligare funderingar så är det bara att höra av sig.



Mvh:



Sami Kallio

[email protected]

+46 (0) 704-307157



2009-12-02 @ 01:18:11
URL: http://www.samikallio.com/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0