Tjockisbild!

Här är en bild på mig bara 2-3dagar innan jag började med min viktminskning. Kan ana lite skillnad, men ännu har jag mer att gå ner!! =)



Kommentarer
Postat av: Fattie

Svar: jag förstår ju precis vad du menar! jag tror att när man väl hittat balansen så att man lever nyttigt och har lyckats sluta "frossa" eller "missbruka" mat/godis etc, det är då man kan äta vad man vill (ibland) utan att känna skuld.



Är egentligen så knasigt.. varför stoppar man i sig saker när man vet att man kommer sitta och vara arg på sig själv, känna skuld och ånger o gud vet allt? Det är ju så bakvänt egentligen... Vi människor är bra knasiga!



Ps. Tycker du ser superfin ut på din "tjockisbild" precis som på alla dina andra bilder! Kan ärligt säga att du är nog en av de vackraste överviktiga tjejerna jag sett, många ser så plufsiga och ofräsha ut, men du strålar :)

2009-11-23 @ 22:39:33
URL: http://tjockasmalajag.blogspot.com/
Postat av: CaTTis

Oj vilken skillnad på bilden! =)

Är det inte härligt när man får ett sådan "bevis"?

Våran låt är Score, hört den någon gång?!

kram

2009-11-23 @ 23:09:43
URL: http://cataztrof.blogg.se/
Postat av: Frida

Ja, jo jag vet det. Men eftersom min kropp i princip bara består av fett från socker, som lagras efterhand jag äter godis. Så när jag väl slutar tappar jag i vikt supersnabbt. Det är lite det som gör mig irriterad över att jag inte har lyckats innan, för det är egentligen så lätt. För när jag slutar äta allt godis, tar ju kroppen av det fett som redan finns istället för att fortsätta "lagras".

Jag tror jag skrev i min historia att, jag tror det var sommaren 2008, som jag gick ner ca 10 kg på bara två veckor :O Det kändes helt sjukt, men jag vägde mig på flera olika vågar och alla jag träffade sa att jag hade gått ner i vikt, så ag tror det stämde. Nu är det ju inte säkert kroppen fungerar likdant. Men anledningen till att jag har satt målen är mest för att ha något att verkligen satsa på. Det får mig att kämpa mer om du förstår mig :)

2009-11-24 @ 13:51:37
URL: http://minusminakilon.blogg.se/
Postat av: Frida

Måste också säga att du är jättevacker på bilden :) Håller verkligen med Cattis !

2009-11-24 @ 13:53:06
URL: http://minusminakilon.blogg.se/
Postat av: Frida

Ja det är ju alltid en risk tyvärr :/

Men jag äter för att känna att jag är mätt hela tiden, det borde väl ändå räcka ?

Jag har så svårt för att äta ibland för jag har ju klarat mig på chokladen innan, då åt jag i princip inget annat på hela dagarna :S

Men jag försöker så jag tror jag klarar det :)

Det var så lite så !

2009-11-24 @ 15:11:57
URL: http://minusminakilon.blogg.se/
Postat av: JOSDIL

jag är ännu fetare än den där bilden :/

2009-11-24 @ 17:15:05
URL: http://josdil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0