Tisdagens mat

1 Nutrilettshake + ½ fullkornsbröd utan smör
1 grönt äpple
1 banan
Sallad+1ägg
2 röda äpplen
1 nutrilettshake
1 grovtbröd+2skivor skinka
8st hasselnötter


Kommentarer
Postat av: Jennie

Härligt att du anstränger dig! Men blir du verkligen mätt på det där? :S Vad äter du till middag under en sådan här dag? Vad jag fattat det som äter du alltså 1 Nutrilettshake + ½ fullkornsbröd utan smör till frukost, 1 grönt äpple & 1 banan till mellanmål, Sallad+1ägg till lunch, 1 nutrilettshake till middag (?) och slutligen 1 grovtbröd+2skivor skinka & 8st hasselnötter till "kvällsmat"? Har jag fattat det rätt?



Tips! Kalkon är bättre än att skinka eftersom skinka är ett relativt fett kött från grisen. Kalkon är desto magrare eftersom det är vitt kött från fågel. Creds för nötterna, innehåller massvis med nyttiga fetter! Tänk dock på att begränsa intaget och inte äta det alltför ofta eftersom det inehåller många kcal.



kram!

2010-04-14 @ 13:01:25
URL: http://www.stayfit.nu
Postat av: Sandra - Varför får jag inte på mig mina blåjeans?

Leantabletter förhöjer förbränningen och ger energi :) Du kan läsa mer här: http://www.gymgrossisten.com/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi



Jag tycker att de fungerar. Min aptit och hunger minskar och jag får energi innan träning :)

2010-04-14 @ 13:17:54
URL: http://minablajeans.blogg.se/
Postat av: Jennie

Roligt att du uppskattade tipset jag gav dig! :) Fast det här med mättande näring..om du vill bli mätt på mindre mängd mat så satsa på att äta mer protein (fisk,fågel,kött,mejeriprodkter (- ex ägg,keso m.m) samt mycket fibrer (fullkornsprodukter) och försök att dra ned på snabba/enkla kolhydrater (socker!) och ät istället långsamma kolhydrater (du håller dig mätt på dem längre). Om du tror på Nutrilettdieten så tycker jag att du ska fortsätta på det spåret, men jag delar med mig av massor med goda kosttips på min sida, så följ mig via blogglovin! Ska försöka agera support, besöka din blogg och ge dig tips så ofta jag kan! kram

2010-04-14 @ 13:31:03
URL: http://www.stayfit.nu
Postat av: Wickie

Hej!

Blir du yr måste det betyda att nmågot inte är som det ska. Antingen är du inte frisk ännu eller så äter du för lite. Vi bor ju i landet lagom och det ligger mycket i det. Jag gillar det ordet. Tänk på att äta så att kroppen får näring och energi för att kunna bygga muskler och för att kunna bränna fett!

Må gott!

Wickie!

2010-04-14 @ 14:01:41
URL: http://motmalet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0