Jag vill ju för fan bara vara snygg naken! Eller?


Läste precis ett inlägg skrivet av Jenny, hoppas du inte misstycker att jag länkar dig! Men det handlade om dessa fjärilar i magen, om att inte våga öppna sitt hjärta och bli kär! Jag kände igen mig så otroligt mycket i detta inlägget, jag fick liksom tårar i ögonen.

För precis där står jag just nu, det finns en speciell och jag är så jävla rädd för att förstöra det lilla som redan finns (det lilla som finns är ungefär fyllehångel och sms dagen efter). Jag vågar verkligen inte satsa för jag tror inte ens att jag skulle klara av att vara i ett förhållande. Hur ska jag kunna älska någon när jag inte ens älskar mig själv? Hur skulle jag kunna vara stolt över mig själv när jag bara ser en flodhäst som klampar fram?
Jag vet också att dessa tankar inte kommer att förändras om jag går ner 10kg eller 30kg. Det är min inställning och mitt inre som måste inse att jag faktiskt är vacker både på insidan och utsidan.

Jag har alltid varit stor och varit den där tjejen som är snäll, hon som alltid blir vän med killarna. Hon som aldrig har fått en ros på alla hjärtans dag eller fått en lapp med frågan "får jag chans på dig?". Det är inte lätt att börja se sig själv med andra ögon. Men jag tar en dag i taget och till slut kommer även jag finna kärleken! 

Kommentarer
Postat av: emma

sv: ja lila är också väldigt snyggt:)

2010-02-16 @ 20:44:53
URL: http://styleby.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag lovar att du med kommer finna kärleken!:)

2010-02-16 @ 21:06:51
URL: http://mogensens.blogg.se/
Postat av: Carolina

Det är verkligen svårt det där.

Men som jag sa till Jenny så måste man våga. Dessutom tror jag att du kommer förändras efter hand i ett förhållande också. O sen är det ju så att han verkar tycka om dig för den du är, och det är något du måste komma ihåg. Det kan ju bara bli bättre. :)

Du ska tro att min sambo fått/får stå ut med mycket. Jag har så många gånger svårt att se vad han ser i mig och är rädd att han ska finna något bättre pga hur jag ser ut osv osv.. Men jag jobbar verkligen på det och det tror jag att jag alltid kommer att få göra. Jag är rädd att jag aldrig kommer att vara helt tillfreds.



Jag hoppas att du inte väntar för länge och sen kommer ångra dig. DU ÄR VÄRD MASSOR AV KÄRLEK!!



Det här blev nog flummigt och var kanske inte alls till någon hjälp, men jag ger det ett försök. :)



Btw.. jag hade haft otroligt svårt om jag hade vetat att min kyl var full med semlor. Usch. haha... Du verkar i alla fall ha en superpappa! :)

2010-02-16 @ 21:07:56
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: motettlättareliv

Nej, men du är en bra bit på väg. Du klarar ju mycket mer än vad du gjorde för en månad sedan eller hur ? :) träning ger färdighet har jag hört ;)



Det är kanske svårt när man inte är öppen för det, men tro mig. Kärleken kommer hitta fram till dig med :)

2010-02-16 @ 23:33:16
URL: http://motettlattareliv.blogg.se/
Postat av: M A R i E (mandelstrom på ärten)

Alla Hjärtans Dag brukar vara rätt dött för mig med. Men kärlek letar jag med.. Den kommer väl. =)



Det är över 30 grader varje dag men har varit upp till 44 grader!



Kram

2010-02-17 @ 02:24:31
URL: http://mandelstrom.webblogg.se/
Postat av: BLOGGEN OM SKÖNHET, HÄLSA, TRÄNING!

Hej! Jag har ett morgonpeppingkort där det står, "Följ dina drömmar - det är ditt liv" Älskar det citatet! Och även en tankebok med samma text på pärmen. Och ett ljus som man tänder somtidigt, som ska ge kraft :) Måste nog beställa lite mer saker snart! :)



Kram!



http://www.sandragrefve.se/

2010-02-17 @ 07:55:26
URL: http://www.sandragrefve.se/
Postat av: L +100 kg

Jag förstår verkligen hur du känner! Jag är dock tsm med J och det fungerar bra:) Jag älskar dock veeeeerkligen inte mig själv!:p

Hur gick det med kognitiv beteendeterapiboken?:)

Kram!

2010-02-17 @ 09:26:20
URL: http://tuggaa.blogg.se/
Postat av: Jenny

Åååh jag fick tårar i ögonen av din kommentar istället! Du är så fruktansvärt söt och jag blir alltid bättre till mods och får ny energi när jag läser dina inlägg och kommentarer! :)



Även detta inlägg stämmer så oerhört väl överens med mina tankar och känslor. Hur fel det än är så är det så det känns... Vi får hjälpas åt att komma bort från det här, vi är vackra och underbara och förtjänar också kärlek! <3



Men precis som du skrev - det är alltid "kompis" man blir med killarna... :/ Jag tycker att du ska våga satsa på killen du är lite förtjust i också, för du är en superhärlig tjej! Kan du, så kan jag! :D Kram

2010-02-17 @ 10:14:26
URL: http://kalorigris.blogg.se/
Postat av: Jenny

Att du länkade mig kände jag mig bara hedrad av! :)

2010-02-17 @ 10:16:03
URL: http://kalorigris.blogg.se/
Postat av: CaTTis

Du kommer lätt hitta kärleken en vacker dag! Men jag tror nog att det är bra att koncentrera sig på sig själv när man genomgår en sådan tvist med sig själv. Men det är ju inte lika med att du skall hålla dig borta från killarna! =) var dig själv och glöm inte att ha roligt! Det är när man minst anar som det oförglömliga tittar fram..=P kram

2010-02-17 @ 20:47:00
URL: http://cataztrof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0