Kärleken

Jag vågar inte ens bli sårad, därför vågar jag aldrig öppna mig! Jag tror aldrig att någon vill ha mig, utan tänker jämt att : " Bara jag går ner 15kg så kommer han se på mig." Fan för mig!

Kommentarer
Postat av: CaTTis

Ja men bulgur är sjukt mkt bättre än pasta och ris! =) Borde jag med äta mer!



Jag har hört av flera nu att om man tar bort sin pasta, ris och potatis (men speciellt pasta) så försvinner/minskar sötsuget rejält! Det är nämligen sjukt mkt socker i det vilket gör att man blir van vid den mängden och sen vill man ju ha mer! Ah du vet..=P Kram

2010-01-04 @ 17:27:19
URL: http://cataztrof.blogg.se/
Postat av: Jag klarar det

Jag tror personligen inte att så är fallet, däremot kan man väl säga att ALLA killar inte kommer vilja ha en överviktig tjej - men å andra sidan, det finns nog ingen tjej som ALLA killar vill ha.



Jag brukar vända på steken och tänka "Tycker jag enbart att normalviktiga killar är snygga?". Svaret är givetvis "nej". Ofta tycker jag att de kraftigare kan vara både snyggare och mer tilltalande, varför skulle inte samma tankegångar snurra runt i huvudet på killar? :)

2010-01-04 @ 19:07:26
URL: http://jagklarardet.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Så kände jag också innan. Men tro mig det är värt det! Om du hittar en kille som inte vill ha dig för du har 15kg för mycket på din kropp är han ändå inte värd dig! Självklart finns chansen att man blir sårad om man öppnar sig men om det funkar så är det världens bästa känsla och det kan leda till något riktigt vackert!

2010-01-04 @ 20:07:47
URL: http://Nuelleraldrig.devote.se
Postat av: L + 100 kg

Jag tänkte som dig också innan. Nu har ju jag dock haft pojkvän i 3 år snart. Håller med Nathalie om han inte vill ha dig nu är han inte värd dig sen! Du kommer hitta en helt fantastisk kille förr eller senare:) Du är värd det!

2010-01-05 @ 11:24:26
URL: http://tuggaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0