Måste resa mig!

Jag faller, och jag måste försöka orka resa mig igen. Jag känner mig nere, har ingen lust, ingen ork och ingen energi. Känner mig lite nervös och orolig i magen, undrar varför jag mår så här. Jag kanske behöver lite vila och lugn och ro. Vet att jag alltid ställer för höga krav på mig själv! Blää. Ge mig lite motivation

Kommentarer
Postat av: J

Prova på en ny träningform ? Simma, prova ut din maxpuls, prova att springa rakt ut i skogen där det inte finns stigar -trail, gå en ny promenad sväng, spring 5 km, spring det fortaste du kan 1 km, kör ett rent roddpass på gymmet 40 min, kör ett "kolla hur mycket jag orkar lyfta pass" på gymmet och gör max 1-3 reps, åk längdskidor, åk slalom, ta en ridtur - är man inte van garanterar jag träningvärk! Testa hur många situps du orkar göra i en lång följd, dansa, boka in ett pass på gymmet så att träningen bara blir av idag. Törs man fråga var du bor? Om vi av en händelse bor i samma stad kan vi träna ilag ? Om inte annonsera efter någon som vill träna med dig idag på bloggen? Har motivationsbrist själv idag, så dessa tips sparrar mig själv! Ska nog bestämt åka längdskidor så jag tar mig ut!... Ursäkta novellen.. ;)

2012-02-08 @ 13:10:19
Postat av: Karin FitnessochHälsa

Är nog klokt att inte försöka ställa så höga krav och lyssna på din kropp!

2012-02-08 @ 13:59:01
URL: http://fitnessochhalsa.blogspot.com/
Postat av: P- smal en dag

Förstår dig till punkt och pricko! Är lite inne i samma fas, har noll lust att träna och äter bara skit då jag inte har lust att laga. Men viktigast är att man FÅR känna efter, lyssna på kroppen och gör det som faller dig in.



Jag ska nog iväg och springa idag med målet att klara 5km om jag så bara går. När man väl är där så brukar det gå lite bättre :)



Stor PeppKram

2012-02-08 @ 14:25:59
URL: http://smalendag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0