Ibland saknar jag hockeyn...


Träningsplanering v5

Måndag: 30min Promenad + 75min box
Tisdag: 55min indoor walking
Onsdag: 55min Step
Torsdag: 75min Yoga
Fredag: Promenad
Lördag: Promenad
Söndag: 75min box

Min februari utmaning


Jag ska under dessa 4veckor gå 200minuter i veckan utöver min vanliga träning!
Mera promenader åt folket!!


29dagar utan socker jag är grym!


5 ringar kvar!


4 veckor har gått, här har ni resultaten!

2a Januari: 78,6kg
30e Januari: 73,9kg

Totalt viktminskning på 4veckor: 4,7kg

Dessa siffor är ju grymma, hur lyckades jag gå ner 1,4kg  denna veckan?? Viktmålet var att väga 76kg idag på min födelsedag, och det klarade jag ju galant!! Nästa viktmål är 72kg, åhh jag längtar! =)


Min födelsedag!!


Grattis till mig på 24års dagen!!


Grattis i förskott!

I morgon fyller jag år, så idag har tjejerna varit här på lite födelsedagsfika (såklart så åt jag inget). I morgon är det invägning och jag är nyfiken på vad vågen kommer att visa!

Det känns i rumpan...

Tränade ett F&S Medel 75minuter igår kväll och det känns i mage och rumpa idag! Mycket nöjd! Pga min diskbuktning i ryggen så får jag inte göra så många situps, men några brukar funka. Så svårt att träna magen på ett enkelt sätt när man inte vet några bra övningar.

Hade sambos familj och min pappa över på fika idag eftersom att jag fyller år på måndag. Stod emot alla sötsaker som det bjöds på. 27dagar utan socker!! woohoo

Thank god its friday!

Denna veckan har jag varit riktigt trött och helgen är otroligt efterlängtad. Tänkte fira detta med ett medelpass på F&S och kanske eventuellt crosstrainer eller cykel innan passet. Sambon ska ut och festa och jag kände mig inte alls sugen på att dricka en massa alkohol nu när jag tränar och försöker äta rätt. Får bli en träningskväll, med soffhäng för mig själv med någon god frukt!

Hur firar ni eran fredag?


Vilodag

Idag unnar jag mig en vilodag, kanske hinner med en promenad senare ikväll. Ska nämligen följa med min far på husvisning då han behöver något mindre. Jag vill också köpa hus!! Fast mest utav allt vill jag ha en fin lägenhet här i Västerås, hoppas det dyker upp någon snart =)


Tävling!

Jag och mina vänner har bestämt om för att ha en tävling fram till 1a Juni, vem som gör bäst tränings och vikt resultat på 4månader. Tror ni att jag är taggad eller? =) Så vi ska mäta och väga oss nu och sen om 4månader ses vi och kollar vem som har gjort bäst resultat. Vinnaren får pris och förloraren får ett straff (som vi ej har bestämt ännu). Låter inte detta riktigt roligt? Tips för er som känner att ni inte vill vara själva om eran kamp mot kilona!

Att känna sig tråkig...

Jag har under en längre period känt mig otroligt tråkig, jag orkar inte hitta på saker och jag har ingen lust. Jag trot jag sätter press på mig själv att ha så otroligt roligt hela tiden. Det är som ett sorts påhitt i min hjärna som säger att alla, precis alla omkring mig har ett sånt otroligt roligt liv hela tiden. Måste släppa pressen och leva lite i nuet tror jag =)


Middag!

Bestämde mig för att göra en lasagne åt sambon när han kommer hem, har inte ätit pasta på 3veckor. Men jag tog en liten bit med sallad till och gud så gott det är! =) Jag brukar skippa i osten uppe på och garnera med tomater och sen även ha rivna morötter i för att få den lite nyttigare!

Har huvudvärk och mensvärk, kryper nog ner i soffan och läser en bok hela kvällen....

Eller vad säger ni??


Älskade tisdagar

Jag är så äckligt trött idag, sjukt trött faktiskt. Min sambo fick knappt upp mig ur sängen! Trött i kroppen efter ett pass box igår, trodde det skulle kännas värre men det kommer väll i morgon. Ska iväg på indoor walking idag på lunchen, kommer bli svettigt!

Motivation

Gillar inte att åka och träna kl19, då hinner man åka hem och äta och sätta sig i soffan. Förhoppningsvis så håller jag energin uppe och lyckas ta mig upp från soffan när väl träningen börjar!

Bild från Juli 2010


Tack!!


Att få en kram och höra "Du är grym" när man har ställt sig på vågen och insett att man har gått ner i vikt är otroligt härligt. Vilken stöd jag får från min älskade pojkvän!! Man behöver någon i sin närhet som stöttar en! Alla behöver någon, även den starkaste behöver lite stöd!


6 Ringar kvar!!


Träningen v.3

Måndag: 55min Indoor Walking
Tisdag: 55min Indoor Walking
Onsdag: 30min Promenad
Torsdag: 50min Innebandy
Fredag: 40min Promenad
Lördag: Vila
Söndag: 45min Promenad

Vikten v.4

Morgonens vikt: 75.3kg (-0,5kg)
Förra veckans vikt: 75.8kg

Söndag!

I morgon är det dags att hoppa upp på vågen och hoppas på att den visar mindre än 75.8kg! Har fortfarande inte ätit godis så jag är riktigt nöjd. Ikväll blir det en cola light och melon att gotta mig med! =)

Irriterad!


Är så arg och irriterad på mitt knä, jag har troligen ett löparknä! Haft problem med det länge men brukar inte göra ont jämt. Men nu har jag spelat innebandy med jobbet i några månader och nu har knät gett upp! Trött på att inte kunna träna så som man själv vill. Räcker det inte med att min rygg gör så ont så att vissa dagar är en promenad skit jobbigt. Vill dra på mig löparjackan och ge mig ut i spåren igen!! Diskbuktning och löparknä, varför skulle just ja få dessa problemen!!!


Ge mig lite sol och värme


Bilden är från i somras när jag och D var i Öregrund.


Läsmys i soffan


Denna tidningen kom med posten idag!


Award!

Jag vill tacka Nina!

När man får utmärkelsen ska man tacka den man fick den av samt länka till den bloggen.
Till awarden hör också en liten uppgift, man ska skicka den vidare till fem bloggar som har mindre än 200 följare och låta dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem. Ingen svår uppgift eller hur.


Dom jag vill skicka en award till är!

Jessica
Cattis
Smalendag
Martina
Mitt tjocka smala jag

Jag gav mig själv inspiration

Jag hade glömt bort att jag år2009 var väldigt stor, faktiskt så stod vågen på 94kg och jag har förträngt den tiden. Nu har jag varit under 80kg ett bra och jag tycker att jag är gigantisk och tycker att ingenting händer med min kropp. Men kolla in skillnaden på dessa bilder, för vissa kanske det tar lite längre tid! Jag vet ialla fall att jag kommer gå ner i vikt, det kanske tar några månader eller år! Peppkramar till er alla där ute!

Bilder från när jag var som störst år 2009




Indoor walking!

Åhh jag bara älskar när svetten rinner om en så pass mycket så att det blir fläckar på golvet. Jag tror jag har hittat min nya träningsform, eller jag vet att jag har hittat den! Indoor walking är helt underbart roligt, perfekt för mig som har problem med knäna så jag inte kan löpträna. Hade ett pass nu på lunchen, fick massor av energi så man orkar jobba hela eftermiddagen! Testa på denna underbara träningsform!! På F&S Västerås verkar den i alla fall riktigt populär då alla passen blir fullbokade på en gång!

Träning v. 2

Måndag: 55min F&S Medel
Tisdag: 80min Promenad
Onsdag: 55min F&S Spinning
Torsdag: 55min Innebandy
Fredag: 30min promenad
Lördag: Vila
Söndag: Vila

Totalt: 275min

Indoor walking!

Har precis kommit hem från ett F&S Indoor walking bas pass och jag älskar det! Svetten bara rann =)


Jag vill ringa in fler!!!


Första målet klart!!

Morgonens vikt: 75.8kg
Förra måndagen: 76.3kg

Hade satt som mål att väga 76kg när jag fyller år den 30e Januari, klarade jag galant!

Söndag

Önskar att helgerna kunde vara längre, skönt med ledighet! Har precis njutit av en fruktsallad och i morgon är det dags för invägning! Lite nervös är jag allt, har inte varit bra med träningen denna helgen men fortfarande inget godis!!

Fredagsmys

Det bästa jag vet är fredagsmys, man kommer hem från jobbet och myser ner sig i soffan med godispåsen och en bra film. Men vad ska man äta nu då? När sockret inte längre ingår i ens vardag. Ge mig tips!

Grönsaker med dipp
Skiva upp frukt
Naturgodis?

Dagens utmaning

Idag efter jobbet ska jag ner på stan och ta en fika med en vän, kommer bli så sugen när jag ser alla bakverk. Men jag får klara mig på en kopp te och eventuellt om de har någon nutty bar.

Mina mått v.2

Hals: 32cm
Överarm: 32cm
Under byst: 88cm
Midja: 85cm
Navel: 97cm
Rumpa: 107cm
Lår:
66cm
Vad: 42cm

Lyckades med något stort idag!

Jag var på F&S Spinning Start idag, och det bästa utav allt var att jag fick med mig min pappa dit. Köpte ett presentkort till honom i julklapp och jag hoppas verkligen att han kommer igång med träningen. Han brukar cykla en del på sommaren men på vintern som många andra så blir man lite lat och slö. Så håll tummarna att han får blodad tand och hänger med mig igen. Tycker faktiskt att start passen är en bra början innan jag börjar ge mig på bas. Hoppas ni alla haft en bra träningsdag!

Funderingar i provhytten



När jag och pojkvännen var och provade kläder på stan så upptäckte jag något riktigt intressant. Jag brukar alltid vilja prova den största storleken först så att man inte känner sig jätte tjock när STL M inte passar. Det är ju alltid lika roligt att få gå ner i storlekar och ett jubel inombords uppstår och man känner sig smalare än vad man är. Men min pojkvän hade aldrig ens kommit på tanken att göra på detta sättet. Är det för att vi tjejer alltid ska vara så kritiska mot oss själva? Känner någon igen sig i det jag gör i provhytten utan att ens tänka på det?


Yogi Tea


Måste bara tipsa om Yogi tea, underbart gott örtte.
Dessutom står det en inspirationstext på varje påse.

"Self reliance conquers alls difficulties" - Yogi Bhajan


Du klarar allt!


Denna bilden hänger hemma på mitt kylskåp, och för varje kilo som går ner får jag ringa in nya siffror. Min sambo tyckte jag var duktig igår som fick ringa in 77kg.
 Nu har jag bara 8ringar kvar tills jag är normalviktig!


Gina tricot Active

Gina Tricot har släppt en träningskollektion!


Ge mig lite energi

Jag vill verkligen klara av att gå ner under 70kg, jag vill och jag kan!! Det är bara det att jag aldrig orkar kämpa för något, jag tror att jag helt plötsligt en dag ska vakna upp och vara smal. Ge mig kraft och energi för att orka hela vägen, genom hela livet. Ge mig orken att vara den hälsosamma Therese som jag faktiskt vill vara. Jag klarar allt!


Jag och min stora kärlek på nyår.


Bokade pass!

Har bokat in mig på Star spinning i morgon och Indoor walking på måndag. Ska bli kul att testa på IW för första gången. Har som mål att försöka testa på fler pass på F&S! =)

Svettas lite

Ikväll bjuds det på ett medelpass på F&S! Tänkte ta en promenad fram och tillbaka så jag är lite extra nyttig =)

Bilder från London och nyår!

Jag och pojkvännen åkte iväg till London i mellandagarna och hade det riktigt bra.
Året slutade med en underbar nyårsafton med alla vännerna! =)


Vikten v.2

Morgonens vikt: 76.3kg
Förra veckans: 78.6kg

Vilka otroliga resultat det blir i början när man gör stora förändringar. Inget godis eller socker, mer träning. Mer sallad och mellanmål och ingen pasta! Wiiihooo

Träningen v.1

Måndag: 40min Crosstrainer + 30min promenad
Tisdag: 45min promenad
Onsdag:55min F&S Medel
Torsdag: 55min innebandy
Fredag: 45min promenad
Lördag: Vila, 60minuters helkroppsmassage på spa!
Söndag: 60 min promenad

Helt klart nöjd med första veckan, har blivit lite promenader och mjukstartat. I morgon är det upp på vågen som gäller!


Cravings

GE MIG GODIS OCH SOCKER NU!!

Kommer smygandes...

Äntligen börjar träningsvärken komma smygandes, var på F&S - medel igår och det tog bra känner jag. Idag blir det ett pass innebandy med jobbet, kommer bli lika svettigt som vanligt! =)

GI-gröt

Jag äter varje morgon havregrynsgröt som jag själv blandar iordning.

Fiberhavregyn
Dinkelflingor
Linfrön
Pumpakärnor
Solrosfrön
Gojibär
Tranbär
Kanel

Gårdagens mat

Frukost: GI-gröt med äppelmos och mjölk + 1kokt ägg.
Lunch: Räksallad med stora vita bönor och kokt ägg.
Mellanmål: 125gram keso och 1banan.
Middag: 1tonfiskburk med sallad.
Mellanmål: 1kiwi, lite gojjibär, sötmandel och finncrisp.

Måldatum

76kg - 30/1 (Min födelsedag)
72kg - 26/3 (Firar 1år med min sambo)

Nytt år, nya möjligheter

Jag gör precis som alla andra och skapar nya rutiner nu när det nya året är här!

78.6kg stod vågen på och ner ska jag!


RSS 2.0