En lugn fredag, men ack så trött

Morgonen började med en stadig frukost och en långpromenad. Dom 88a trappstegen upp till lägenheten tar bra i rumpan!! Sen åkte jag in till stan och gick runt en hel del, handlade mat.
Kollade film och åt GODIS! Tyckte jag förtjänade det eftersom att jag har gått 16900 steg idag!! WIIIE

Det börjar arta sig

Idag blev det en heldag i skolan, hem och äta mackaroner och köttfärsås. Min special med kidneybönor och broccoli i bara för att jag ska få i mig lite extra vitaminer och sånt där.
Efter det bar det av till fysträningen med laget. Blev en ganska lugn träning, mycket fokus på styrka. Först löpte vi och sedan en del övningar. Väldigt specifika övningar anpassade för hockeyspelare, vi lär inte se riktigt kloka ut när vi ska "åka skridskor" på vägen. Vi ska försöka härma skridskotekniken utanför isen för att få igång höfterna och jobba mycket med böjda knän.
Har för övrigt kommit upp i 11 950 steg idag, börjar bli riktigt bra det där! Låren är riktigt sega och i morgon blir det promenad med riktigt mycket stretching efteråt. Börjar kännas riktigt roligt att träna igen, är peppad som bara den! Men får inte ta i och satsa för hårt än utan måste hålla mig till mina promenader ett tag till, sen kan jag lägga till gym.

Svulla och vara social

Tränade fys med laget idag, 5km i spåret plus styrka. Kom upp i cirka 10 000 steg idag, min stegräknare låg fel till första varvet i spåret så den tog inget, så fick räkna om lite. Har bara setat hemma så det var tur att man hade träning hade inte ens kommit upp i hälften så många steg annars.
Åt en pizza idag, fy för mig. Men det var jag värd så mycket som jag svettades i spåret

Riktigt stolt över mig själv

Jag gjorde det bra idag, var ute och gick en timme på "morgonen" och även 40min på kvällen. Totalt har jag fått ihop 11500steg idag! Har tvättat som en tok också, så livet rullar på. Måste bli bättre på maten bara, fast det är inte så enkelt när man går hemma och är rastlös. Måste köpa hem något nyttigt, är det en dålig idé att köpa hem nutrilett att ta mitt på dagen? Då får man i sig lite näring istället för knäckemackor. Har bestämt mig för att gå ut och gå mycket nu i alla fall, det är en skön och bra start som förbänner men inte är allt för ansträngande.

Dagens matintag:
Flingor med mjölk
3st Sportknäcke
1 limpmacka med mjukost
1 Grape
4 Pannkakor med socker
1 Litet russinpaket
1 kopp kaffe
2 koppar te


Tog mig i kragen

Jag gjorde det! Jag var ute och gick(nästan vilse) i en timme efter min långa frukost. Känns skönt nu när man har duschat och satt på sig kläder. Regnar lite idag och ska mecka här hemma, kanske tar mig i baken och går en liten sväng ikväll om det blir fint väder.
Träningsvärken har inte gett med sig riktigt än, fys i morgon och på torsdag igen med hockeyn!

Flera tusen steg

Idag har jag inte tränat utan haft min hederliga vilodag. Satte på mig stegräknaren som jag inte haft på länge och har gått 7200steg idag. Helt ok tycker jag!
Måltiderna är väll sådär, knaprat knäcke och ätit frukt om jag varit sugen och sen ett mål riktig mat!
Ska nog ta morgonpromenad i morgon! Dagens måltider: Flingor med mjölk 3st knäcke med mjukost 3% 2st knäcke Spagetti och köttfärssås Halv paprika Äpple 2 koppar te

Mitt nya liv- för hundrade gången gillt.

Jag har äntligen flyttat och har börjat mitt såkallade nya liv igen. Tränade fredag-söndag på hockeyläger, så det blev 4timmar is och några timmar fyspass. Det tog bra kan jag säga er.
Ska införskaffa mig en våg här hemma och mäta mig i morgon, så nu börjas det på allvar!

Jag ska få bättre kondition, komma hem till nästa sommar och ha en så mycket snyggare kropp än vad jag har just nu. Jag har aldrig lyckats förut, vad får mig att lyckas denna gång? Jo, allt stöttande en sån här blogg kan ge mig, alla tankar nerskrivna och en riktig kämparglöd.
Höll faktiskt på att falla för trycket idag och mista tron på mig själv. Sen ringde jag pappa en liten stund och allt kändes lite bättre. Nu jävlar ska jag ge hundra för att ta en plats i a-laget!
Jag ser fram emot erat stöd!

RSS 2.0