Som en joker

Tror ni inte att jag är sjuk, eller rättare sagt förkyld. Ett helvete enligt mig, speciiiellt hostan.
Pratade med en vän om en fest igår som ska vara idag, sen somnade jag och blev väckt av en kille som ville ha med mig på krogen. Och så kommer släkten ikväll och så är jag dunderfökyld. Varför ska allt hända ikväll för?
Och så har jag inte tränat ett skit, har inte haft någon ork, kanske lika bra och vila så man blir frisk!
Flyttar om cirka 25dagar =)


tisdag

Idag känner jag mig riktigt fet, det är verkligen inte bra. Sjuk håller jag också på att bli. Var gör man när allt känns dåligt?


Helgen

Vart väldigt dålig på att ha på mig min stegräknare i helgen, igår vet jag att jag inte gick ett skit. Bakis gånger tusen, helgen går att summera på det här sättet; var jag inte full så var jag bakis.
Flyttar förhoppningsvis 30mil hemifrån inom fem veckor, söker bostad som bara den! Nervöst, galet men helt underbart, ska börja i ett nytt hockeylag och satsa för fullt!

Vägde mig i morse och pilen hamnade på 86,5kg

Stegdagbok

Första dagen med min nya stegräknare

10-07-08  11500steg


Torsdags funderingar

Att vara fet innebär inte att man ska vara ful, jag anser att jag är riktigt söt. Får ofta höra att jag har underbara ögon och ett vackert leende. Men det är mitt ansikte det, resten utav kroppen är jag verkligen inte stolt över. Jo, bara om jag har klätt mig och sminkat mig så att det är till min fördel, döljer det stora och framhäver det vackra. Men det är inte alltid man träffar rätt på dom punkterna.
Har svårt för att träffa killar också, känner mig inte bekväm med mig själv. Och man måste ju älska sig själv innan man kan älska någon annan, eller hur? Så mitt steg är att börja älska mig själv så att jag för en gång skull kan gå in i ett förhållande med ärlighet. Visst blir jag kär lätt, men det är mer en förälskelse, kär i kärleken.
Jag vet att jag har en bra personlighet, glad och sprallig, lite flörtig skulle jag faktiskt vilja erkänna. Men har inte träffat mannen i mitt liv som tar mig för den jag är och hur jag ser ut.


En dag på stan

Hurra, nu har jag äntligen köpt en stegräknare. Jag köpte den till viss del bara på skoj men kan vara kul och se hur mycket man går om dagarna. Verkligen för lite eftersom att jag jobbar på kontor, för mycket stillasittande för min del!

Uppiggande

Var ute och gick i nästan en timme idag, upptäckte att jag verkligen saknar känslan av träning. Fast det är nog bra att jag inte tränar sådär mycket som jag gjorde förut. Kunde träna hockey och åka direkt till fotbollsträningen vissa dagar. Kommer bli otroligt mycket i vinter igen känner jag på mig och mina benhinnor är inte dom bästa. Så lugn men skön träning framöver för min del.
Min kost, riktigt dålig. 200gr mjölkchoklad på 2dagar. Can´t be much more perfect!

Back in business

Så var det måndag och jag är tillbaka på jobbet efter två veckors semester. Känns helt okej ändå, har inte många veckor kvar på jobbet ändå.
Vägde mig i morse och jag stod still på vikten, jubel, har inte gått upp något på två veckor fastän jag säkert har ätit godis varje dag. Nu gäller det för mig att börja gå ner i vikt!

Jag skulle vilja döda någon

Varit på "semester" några dagar och har inte haft tillgång till en dator därför har det bristat på inlägg.
Idag är det underbart väder och jag har en fruktansvärd mensvärk, ni vet en sån där värk då man inte ens klarar av att sitta still för att det gör ont överallt. Tagit några alvedon nu och ska sätta igång och dricka några liter vatten, troligen blir det bättre då.
Har inte tänkt ett skit på vad jag har stoppat i mig under de här dagarna, rikigt uselt. Men har cyklat några timmar om dagen och hör och häpna! Jag har varit ute och joggat två mornar på semestern. Plus i kanten där

RSS 2.0