Varför lovar man för mycket?

Varför säger man att man ska ta tag i saker när man ändå bara förstör för en själv hela tiden? Man ligger och tänker på kvällen att va fan, nu måste jag verkligen ta tag i mitt liv och tänka på vikten. Man gråter en skvätt och lovar sig själv att i morgon börjar mitt nya liv. Efter en natts sömn så är löftena glömda...

Så var det med det då

Attans, åkte på det igen! Var och köpte lösgodis idag, jag som verkligen inte behöver något sådant! Får ta med mig resten ikväll när jag ska träffa tjejerna, då kan jag äta med gott samvete, äter ju inte upp allt då!

Lördag

Var ute på krogen igår, drack inte allt för mycket så mår hyffsat bra idag.
Ångest när jag tänker på att jag inte tränat den här veckan, får verkligen ta tag i det här nu. Blir lätt att man hamnar i dåliga rutiner när man har semester. Men det ska inte vara någon ursäkt.
Nu ska jag ialla fall äta kyckling och broccoli, lite nyttig kan man försöka vara på en lördag. Oftast suktar man efter en flottig pizza dagen efter alkoholintag, jag brukar sukta efter en tomat med salt och peppar på!

Presentation

Jag är en tjej på 20år som har försökt att gå ner i vikt länge, som ni ser på bilderna och måtten nedan så har hon inte lyckats alls. Magen hänger, låren dallrar, men än har jag inte gett upp hoppet.
Tänkte börja blogga för att hålla koll på alla mina mått och skriva av mig lite, förhoppningsvis går det bättre då.
Mitt mål just nu är att träna så att jag går ner 5kilo till hockeysäsongen, målet ska vara klart 1september. Ett ganska rimligt mål för min del, hoppas jag klarar det! Vill även öka min kondition, så ni kommer få följa min kamp i spåret.

Jag har alltid varit stor, när jag var liten så förstod jag inte problemet, jag trodde jag var som alla andra. Men jag har för mig att det var i femman- sexan som jag verkligen insåg att jag var fet.
I sjuan- åttan bantade jag ner mig från 96kg till 82kg, som ni förstår har jag gått upp många utav dom kilorna. Men jag har  istället fått en annan sorts kropp utav min träning. Började träna hockey för ungefär tre år sedan och har även börjat träna lite fotboll på skoj nu.

Nu gäller det att vinna över mig själv!


Fram med måttbandet

Mina mått

Halsen:
34 cm
Överarm: 34 cm
Under byst: 93 cm
2 cm över naveln: 103 cm
2 cm under naveln: 116 cm
Rumpan: 114 cm
Lår: 71 cm

Vikt: 88kg
BMI: 31,6


Ny blogg

Startade en ny blogg idag, här ska jag dokumentera min viktkamp.
Presentation kommer...

RSS 2.0