Bra start på veckan, nej...

Idag var första gången som jag någonsin stannade hemma från jobbet pga jag är sjuk. Men mår lite bättre idag än igår i alla fall. Nu vill jag bara bli frisk så man får träna och inte ligga hemma i soffan och äta en massa!

Söndag

Haha ni ska höra hur jag låter, är fortfarande lika dålig. Har börjat hosta lite mer, men känner mig inte så trött och sjuk. Jag som tänkte åka lite skridskor idag, får se hur det blir med det =)

Såg filmen "Män som hatar kvinnor" igår, riktigt bra men böckerna är sååå mkt bättre!

Förkyld

Jag är förkyld, snorig, hostig, hes, och ont i huvudet.. Blir till att stanna inne idag, eller ska åka till apoteket och lite så.

Fredag

Jag känner att förkylningen ligger kvar i kroppen, så får bli en lugn kväll. Var snack om att vi skulle åka och kika på Dead by April i Eskilstuna ikväll, låter inte helt fel.
Kikade lite på konserter för vintern och kom fram till att dessa vill jag på:
17/10 Mustasch
24/10 Muse
28/11 Takida
11/12 In Flames


Just ja, pappa tror att mitt batteri på bilen är urladdat, så ingen bil ihelgen om ingen kan fixa det. KUL


Mums

1km i bassängen blev det, fick reda på att det var 15meters bana här där jag bor. Förra gången blev det 50längder och denna gången 70 så en rejäl ökning. Blev pannkakor till middag som pappsen hade gräddat. Inte allt för nyttigt men ack så gott! =)

Simning

Nu ska jag hoppa upp på cykeln och sola, sedan simma några längder. Åhhh jag vill verkligen komma under 88kg det skulle vara vändpunkten känns det som. Kom igen Therese du klarar det tamejfan!!

Sjukling

Igår mådde jag riktigt dåligt, skulle ju ha åkt iväg och tränat schlagermix. Men eftersom att jag hade ont i halsen så vågade jag inte riskera sjukdom resten utav veckan. Jag gick och la mig i sängen och kikade på en disneyfilm och åt popcorn, läste nästan ut en bok. Och gissa vad! Idag har jag inte ont i halsen och jag mår redan så mycket bättre.
Såg på vågen att jag var uppe på 88.7kg men vad gör det? Ikväll ska jag ju sola och simma så nu jävlar!

Tisdag

Jo, träningsvärken kom idag som planerat. Värst blev det i armar, rygg och bröst skönt att känna att man lever iaf =)
Fick äntligen lön idag så blev en sväng på stan, hittade ett par baggyjeans, t-shirt, sport-bh den blåa från SOC!!!

Idag har jag varit riktigt trött, skulle helt ärligt kunna somna redan nu!

Bodypump

Jag kommer nog inte kunna komma upp ur sängen imorgon bitti, jag har redan ont överallt just nu. Var på ett bodypump pass idag, ska nämligen börja lite smått med olika pass. Och gud vad länge sen jag tränade mina stackars små muskler, men det ska väll kännas att man lever antar jag! =)

Hockeyabstinens

Trött i benen blev jag efter en sväng i ishallen, ostadig till en början sen flöt det på ganska så bra. Saknar hockeyn! Men nu luktar iaf händerna kärlek igen, yummie!!

Hänga i ishallen

Tog sovmorgon idag och gick upp halv tio, skönt att ha tid att äta frukost och läsa tidningen. Har läst massor i min bok som snart är slut!!
Dagens planer är att jag ska ut och cykla några kilometer i solen, åka skridskor och hem till en vän och kolla på film. Är så sjukt taggad på att åka skridskor, men jag har nog glömt bort hur man stannar!


Underbar dag!

Jag trivs så otroligt bra med dagen, jag har gjort precis allt som jag sa. Iofs så vet jag inte hur långt jag gick men var iaf ute i 85minuter! =) Ska snart äta kinamat från igår och känner mig faktiskt lite trött i kroppen efter dagen.

Införskaffade mig detta på ikea!
 





Nykter helg!

Jag gjorde det!! Igår skulle jag på tjejmys så gick hem till min vän med kinamat och ett glatt humör. Åt kinamat och kräftor tills jag storknade, och lekte "med andra ord". Blev singstar och grönsaker, tryfflar och te och jag var nykter! Inte en endaste droppe kommer jag dricka i helgen, åkte hem tidigt och läste somnade innan tolv och gick upp kvart över åtta i morse och åt en god musli frukost.

Morgonens vikt: 88kg

Dagens planer är att jag ska lyssna lite på musik och fixa med min ipod nu sedan städa och plocka här hemma. Efter det får det bli en lång promenad på 8km och köpa lite te och hämta min cykel som står vid stationen. Tänkte även köpa med mig lite mörk choklad som jag tänkte äta ikväll, det får man väll? =) Bättre än att  hälla i sig en massa alkohol iaf!


Fredag

Vågen stannade på 88,5kg igår, så lite resultat har skett i veckan. Men nu är det så att ikväll ska jag hem till en kompis och ha tjejmys, kommer nog bli en del godsaker och hämtmat. Men ska försöka hålla mig borta från alla alkohol och godsaker! =)

Har tagit mina första samtal på jobbet idag också! Wiiie


Simning

Jag simmade 40minuter!! Och bokade in mig på solarietid nästa torsdag innan motionsimningen så nu jäklar :D


Sjökossa

Ikväll ska jag tvinga på mig bikini och gå till badhuset och simma, det har äntligen  öpppet efter sommaren och ikväll står motionssim på schemat. Kommer aldrig våga visa mig i bikini!!! Usch usch, får hålla mig i vattnet hela tiden...

Sitter på kontoret och längtar efter att jag ska få läsa min bok!

Solen tittar fram och säger hej

Blev en långpromenad idag igen, gud vad jag känner mig hurtig!!! Plus att jag sköter mig relativt bra med maten så kanske ser man några resultat i morgon bitti? Hmm...

Fick lov att köpa mig en ny kofta idag efter jobbet, frös så mycket i morse så nu har jag något varmt och skönt att ha på mig i morgon när jag står och väntar på tåget!

Fick även hem 4st nya böcker från Adlibris som är till min kvällskurs, så nu jäklar är det bara att läsa!!!

Hösten är snart här...

Nu har jag varit ute och gått på lunchen, även om det bara var en kvart så var det i alla fall något! =)

Det är verkligen höst i luften just nuu!

Promenad

Blev över 1timmes promenad med Angelica ikväll, vi pratar så mycket skit så det blir så lätt att promenera då! Blev nästan lite svettig, rosig om kinderna iaf. Blåste som bara den, men solen tittade fram på slutet och log lite mot oss.


Dag två på nya jobbet!

Andra dagen på jobbet gick bra, finns så mycket att lära och så mycket att göra! Förstår varför jag måste hoppa in och hjälpa till lite. Bäst med nya jobbet är att jag jobbar mitt på stan, bor två mil utanför Västerås och har innan tagit bilen in till stan. Men nu tar jag cykeln ner till stationen och tar tåget, och tar även trapporna upp till jobbet. Små saker men som säkert har en liiiiten betydande roll i längden.

Trivs riktigt bra på nya jobbet, trevliga kollegor och schyssta lokaler!

Nu har jag ätit en tonfisk sallad och lite rostade sojabönor, och vill gå ut och gå men blåser som fan och väntar på att Angelica ska höra av sig... Och regnet verkar vara i Västerås just nu, kommer nog snart hit... :(

Jag vill ha pengar så jag kan shoppa snygga träningskläder!!!

Kvällspromenad!

55mins promenad, tog mig i kragen och promenerade. Ont i magen hade jag men det försvann! Nu är jag bara trött och ska snart lägga mig i sängen och läsa min bok.

Topp 5 i min ipod:

Kryptonite - 3 doors down
Legs - ZZ Top
Double nature - Mustasch
Bleeding love - Leona Lewis (Dance mix)
Born to be wild - Steppenwolf

Måndag

Idag började jag på mitt nya jobb, mitt huvud snurrar. Offerter fakturor och ordrar hit och dit. Och chefen vill att jag ska börja ta emot samtal redan på onsdag!!! Hur ska jag hinna lära mig allt på två dagar? Hmmm...

Känner mig tjockis idag, kan bero på att jag har fuskat med att äta regelbundet i två dagar. Men det ska det bli ändring på!

Fyllehund

Idag är jag bakis, sliten som bara den. Undrar hur många söndagar jag har vaknat upp och försökt intala mig själv att det är sista gången jag ska dricka. Sen går det några dagar och strupen längtar efter vinet igen. Att jag aldrig växer upp???

Nej men igår var kul, bäst var under kvällen att jag bara tog några chips och inte fyllekäkade någonting. Idag har jag bara legat i sängen och varit allmänt borta. Ska göra hemmagjord pizza sen när resten utav familjen kommer hem igen.

Förstår inte hur det kan vara så mycket folk på krogen? Det är inte ens kul...

Finns det alkolås på mobilen?? Kan inte riktigt tyda detta som jag skickat igår "Nej ja .ch .håla"

Lördagsmyyys

Solen kikar fram och jag har läst lite i min bok "Midvinterblod - Mons Kallentoft" och ätit honungsmelon ute på min altan.


Till lunch har jag gjort en enkel smoothie med havredryck, banan, nektarin, kiwi och linfrön.



Snart blir det en promenad med Angelica, och till middag tänkte jag äta lite soppa bara. Ikväll blir det party och krogen, kommer bli riktigt jäkla roligt. Inge snacks till vinet/ölen blir det i alla fall! =)


Lite bilder

Igår var jag och klippte mig, skönt att få toppa sig även om det inte blev några stora förändringar då jag försöker spara ut håret. Arbetade även min sista dag på mitt sommarjobb och på måndag börjar jag på ett nytt, fast inom samma företag. Har fått ett vikariat på 1månad, behövs verkligen i dessa tider då det inte finns några jobb. Får se vad som händer efter den månaden, jobba vill jag i alla fall göra!

Igår kväll blev det tacos hos grannen och senare vidare till några vänner och ta några glas vin och några öl. Usch man borde inte dricka så mycket som man faktiskt gör. Men idag är jag i alla fall pigg! Jag och en vän tog en runda med hunden i natt när vi kom hem, till och med sprang för min hund var så pigg! Gud så jag skrattade!



Träningskläder

Sitter och kikar på lite träningskläder till höstens pass och har insett att märket SOC (finns på stadium) har riktigt snygga kläder. Och billigt är det också!

Riktigt snygga färger på deras sport bh:ar. Vill ha en i varje färg och kommer såklart införskaffa mig en i någon snygg färg. Längtar så tills passen börjar så jag får ha på mig snygga träningskläder. Men jag kommer sakna hockeyn riktigt mycket denna vintern...

Sports bra : 199kr
Linne: 179kr
Byxor: 249kr




Kalender 09/10

Hittade äntligen en kalender som jag fastnade för igår. Jag vill ha en enkel som inte sticker ut allt för mycket och som visar hela veckan på ett uppslag så jag får en bra överblick. Fanns även mycket plats att anteckna på i slutet på kalendern.

99kr märket Letts


Har suttit och fyllt i alla Leksandsmatcher för denna säsongen så nu börjar jag äntligen ha lite koll på livet igen. Har även fyllt i mina lektioner för hösten, totalt 8st. Ska läsa en kvällskurs på högskolan "Svensk kriminallitteratur"



Pennskrin 39kr Lagerhaus



Efter regn kommer solsken

Idag tog jag sovmorgon till halvsju och fixade till mig lite extra eftersom att det är min sista dag på mitt jobb. Har utsläppt hår för första gången på vääääldigt länge! Så då blev det alltså ingen morgonpromenad, men jag kommer gå en del ikväll istället.
Efter jobbet ska jag klippa mig, hoppas det blir bra. Inga stora förändringar dock..

Var ju på bio igår, käkade sallad med en vän innan och filmen var verkligen kanon. Verkligen värd att se!! Sen hade jag ett väldigt bra sällskap utav en riktigt bra vän. Vad skulle man göra utan vänner?
Har fått så otroligt bra stöd utav alla nu när jag berättat att jag ska gå ner i vikt. Det har till och med gått så bra att i morse när jag ställde mig på vågen så visade den 88.7kg. Kan det ens vara möjligt? =)
Nästa plan är att gå ner till 85kg!


Start: 94kg [29/6]
Delmål: 89kg [29/8]
Delmål: 85kg


Bio ikväll

Idag ska jag på bio, var länge sen sist! Ska gå med en vän och jag hoppas verkligen filmen är bra! Blir troligen middag på stan, såklart ett nyttigt alternativ. Sen ska man hålla sig borta från godiset, blir nog lite naturgodis istället!

Åt precis en kycklingsallad till lunch och tog en 15-20minuters promenad med en kollega. Solen är här men tyvärr så är det inte direkt någon värme!!


Iskall morgon

Gissa vem som är grym??? Jo JAG! Var ute och gick 30minuter nu på morgonen igen, kallt var det men solen tittade fram så var mysigt. Känns som om att jag börjar trivas att vara ute på morgonen. 4500steg redan på stegräknaren, inte illa för att vara mig.
Nu sitter jag på jobbet, ska väll dricka min första kopp kaffe så man vaknar lite till liv.

Vad ska ni hitta på för trevligt idag då? =)

Stegräknare

Vet ni, jag har börjat med min stegräknare lite smått. Mest för att testa hur lite jag egentligen går på mitt kontorsjobb om dagarna. Idag kom jag upp i 15,000steg och bara pga morgonpromenad och långpromenad efter jobbet med en vän. Tänk om jag hade ett jobb som man rörde sig mer på istället för att stå/sitta vid en dator hela dagarna!! Igår var jag nog bara uppe i 10,000steg och det pga en 50mins promenad med stavarna.

Blev en kycklingsallad till middag och massa honungsmelon till efterätt. MUMS!

Dags för klippning

På fredag efter jobbet ska jag iväg att klippa mig, det är verkligen på tiden! Har nog haft ständigt uppsatt hår i två veckor nu, kan bero på att jag njuter av att ha hår som går att sätta upp. Har nämligen haft kort hår i två års tid, men om jag ska vara ärlig så trivs jag så mycket bättre i kort men tar så lång tid att spara ut så lika bra att börja redan nu!
Jag velar hela tiden fram och tillbaka hur jag vill ha det!







Morgonpromenad

Jag klarade det!! Klockan ringde strax innan 06.00 och jag kände mig verkligen död. La ifrån mig klockan och drog täcket över huvudet, men så kom jag att tänka på en sak. Min blogg, alla dessa som jag har sagt till att jag faktiskt ska ut och gå. Så jag slängde på mig träningskläderna, satte på ipoden och gick!!

Mötte pappa som hade vaknat till liv och fick en konstig blick och kommentaren "Du är ju galen". Gud det känns så bra nu när jag har varit ute och gått på en 30minuters promenad, fixat mig och sitter på jobbet. Åt även frukosten i lugn och ro, tog verkligen tid på mig. Brukar ha svårt för det för jag blir jämt så stressad men hade ovanligt mycket tid över.

Jag kommer utmana mig själv oftare på detta sättet!

Utmaning!

Jag utmanar mig själv inför morgondagen!!!

Jag ska gå upp innan kl 06.00 för att gå en promenad/stavgång i en halvtimme innan frukost och jobbet! Är så morgontrött så måste skärpa mig nu och få igång kroppen!! Jag ska klara det!!!!

Stavgång

Jag hetsåt idag, första gången på väldigt länge faktiskt. Fast jag vet inte hur man ska tolka hetsätning egentligen. Jag åt iaf  en halv tonfiskburk och en halv påse torkadpapaya (ca 100gr) på bara någon minut. Bara för att jag var hungrig och sugen så kunde jag inte motstå det. Faaan, spelar ingen roll vad det är jag äter det är bara det att jag måste få bort hetsen.!

Gick ut på 50minuters stavgång innan maten ialla fall, blev köttfärsbiffar med potatis och lingonsylt(hemmagjord).

Känner mig sjukt trött, vet inte vad det är för fel på mig....

Jag önskar...

Jag önskar att jag kunde gå in i vilken klädaffär som helst och kunna ha kläderna.
Jag önskar att jag kunde ha ett par märkesjeans som passar.
Jag önskar att jag kunde ha snygga skärp.
Jag önskar att jag kunde se mig själv i spegeln och tycka om min kropp.
Jag önskar att jag slutade skämmas över min kropp.
Jag önskar att jag slutade tycka synd om mig själv.

Jag önskar att jag inser fakta och gör någonting åt det här!!

Vart tog solen vägen?

Seriöst, jag ställde mig på vågen i morse igen och hoppades på att jag skulle ha gått ner något hekto till från igår. Och gissa vad!! 89kg! Det känns som om att det går för fort, kan bero på att jag har ändrat mina vanor helt och hållet. Plus att jag rörde på mig väldigt mycket igår.

Dagens frukost: Fil med musli, en grov macka med sallad och paprika på.
På jobbet: Morgonkaffe

Idag ska jag förhoppningsvis våga testa mina stavar längs landsvägen om det inte regnar. Eller nej! Lite regn ska inte hindra mig!

Promenad

Gud jag blev nog lite svettig, var ute på en promenad i kanske 50min med en vän och hennes hund nyss. Så skönt att vara social när man rör på sig, blev en hel del sagt under promenaden! Åt en kiwi efter promenaden som kvällsmål, vet ej varför men var väll lite hungrig och sugen.

Nu väntas en dusch och sen mysa ner i sängen som är renbäddad! Ibland känns livet underbart =)

Städtant

Städning är tamejfan bästa träningen, som inte känns som träning. Nu har jag plockat undan alla kläder som låg i tvättstugan och på golvet och det ligger fint i garderoberna. Skulle faktiskt behöva en större garderob, får liksom inte riktigt plats med allt just nu. Har även bytit sängkläder och det var jobbigt men vad mysigt det kommer vara ikväll!!
Ska bara damma och plocka undan lite småplock så kanske det blir en liten promenad med en vän lite senare. Vet inte om jag är sugen på en lugn promenad med massa snack eller en kortare raskare..

Kvällsmat blev kycklingsallad! Avrundade med några bitar torkad papaya och rostade sojabönor nu efter städningen. Jag vill nå mitt mååål! =) =) Har lite lätt huvudvärk också, har druckit för lite idag på jobbet...


Martina-koden - Martina Haag

Läste precis ut denna bok, en liten lätt och rolig bok som man verkligen skrattar högt till. Kan tänka mig att den är så mycket roligare om man själv har familj då man lättare känner igen sig. Bra bok som man kan läsa lite då och då för att bli på bra humör.


Varför hörs någon vråla SÅÅÅHÄÄÄÄR HAAAR INTEEE MARIIIAAANNE FREDRIKSSOOON DEEEEEEET i det lilla vita huset i Bromma? Vad gör man när man är så trött att man inte står ut en enda sekund till och vill stoppa in hela sin familj i ett skåp? Varför ser Martina Haag ut som en smurf med pösbyxor? Och vad gör hon egentligen instängd i en hiss med Viggo Mortensen på en lyxig björnfäll? Hur ska man bära sig åt för att få en riktigt vidrig julafton? Och kommer verkligen Hans Blix att kunna reda ut bråken hemma hos familjen Haag?

Helgens fynd!

I helgen så blev det en del shopping, det absolut bästa fyndet jag gjorde var en stor herrklocka från Ur och Penn. Har länge trånat efter en stor klocka, men eftersom att jag aldrig använder en så vill jag inte lägga ut pengar på någon. Men gick in och kikade lite i affären och hittade denna för ynka 198kr. Så jag slog till på en gång och nu sitter den där på handleden så fint så.


Börjar se resultat!

Med spännande steg ställde jag mig på vågen i morse och jag jublade tyst för mig själv. 89.4kg!!!!

Detta måste vara första gången som jag har gått ner i vikt på en helg och det känns otroligt bra att jag bara är 0.4kg från mitt första mål. Taggad? Svar ja!! Hoppas det går bra för er alla andra också men det vet jag att det gör!

Hem ljuva hem

Nu är jag hemma, känns både bra och dåligt. Skönt att vara ledig på helgen, men skönt att komma tillbaka till alla rutiner. Har varit så jävla svårt att stå emot alla godsaker i helgen och i morgon bitti får jag reda på om jag har klarat mig och jag hoppas jag inte har gått upp i vikt!!

Var och handlade på Maxi med pappa när jag kom hem, underbart att ha en massa godsaker hemma! Färska grönsaker, och frukt. Köpte till och med torkad papaya som jag åt tre bitar av ikväll, gudomligt gott och jag äter i lagom mängd istället för att frossa i mig hela påsen!


Badkruka

Det gick inge vidare att bada, låg bara på en klippa och solade. Så blev inget bad, kände inte för att gå omkring och visa upp mig just nu även om jag vet att ingen bryr sig egentligen. Men jag var väll lite extra känslig bara...

Fan, maten idag har varit kass! Har bara ätit en fullkornsmacka och en nektarin. Halllåå det är för lite. Ska köpa medmig någonting att äta på tåget som går kl 18. Hem ljuva hem...

Fyllekäk och bakishungrig!

Blev en trevlig kväll igår, en vinflaska senare så var vi på en pub/krog på söder där dom spelade en massa rock enbart. Me like! Drack väll en två öl och började bli lite lagom rund om fötterna, träffade på en kille som var 75a och en från Australien. Varför är man inte lika pratglad och framåt när det gäller killar när man är nykter? Trevligt var det iaf.

Blev lite nudlar till fyllekäk, fan! Och idag är jag så sjukt sugen på att äta en pizza. Men fick bli en massa vatten och fullkornsmacka till frulle. Tar nog något lätt idag bara.

Har lånat mig en bikini av min kusin idag, vi ska nämligen iväg och bada. Jag är nervös, det var länge sen jag var på en strand bland en massa folk. Men ähhh dom får väll glo då, kan inte göra så mycket mer åt det just nu!

Underbart väder i Stockholm

Jag klarar mig ganska bra här i storstaden faktiskt, köpte frukt och naturgodis till filmen igår. Idag på staden har jag hållit mig borta från all snabbmat och ätit frukt. Nu ikväll ska jag grilla majs och äta grönsaker och tonfisk, blir en sallad. MUMS!. Tyvärr så kommer jag dricka vin, men det är ju tamejfan lördag! =)

Underbart väder, svetten bara rinner när man är ute och går. Solen, stanna kvar nu!

Glass i solen!

Njöt utav en piggelin på rasten, gick en liten sväng i solen med kollegorna. Gott var det! En piggelin innehåller 55kcal, var det värt det? Svar ja!
Nu är det bara en timme kvar på jobbet, sen får jag stressa hem och ta helg. Skönt ska det bli!


Har ni några roliga planer för helgen?


Stockholm i helgen.

Lantisen ska iväg till storstan över helgen, ska träffa mina kusiner i Stockholm. Blir en del shopping, mys i park med grillning, ska bli så trevligt så! Hoppas bara jag klarar av att vara nyttig, gäller att inte glömma bort att äta regelbundet så jag får en massa sug. Tar tåget direkt efter jobbet så blir en måltidsersättning på tåget för att stilla hungern, dåligt jag vet men har inte förberett någon mat.



Risk för lite inlägg i helgen...

Fredag och solen skiner

Jag försov mig i morse, vaknade upp kl 07.35 (Varför hör jag inte väckarklockan för?) så lyckades stressa lite så jag bara kom tio minuter försent till jobbet. Tycker det är jätte jobbigt att komma sent till jobbet, får verkligen dåligt samvete.
Men jag hann ställa mig på vågen, och lyssna på det här !!! 89.9kg!!!!!! Jag är äntligen under 90strecket och jag flyger fram!

Igår åt jag till och med några chips hemma hos en vän efter en promenad i värmen, vi kollade på filmen "Baksmällan". Och jag kan bara säga att ni måste! se den filmen, händer galna saker precis hela tiden. Blev lite sent hemifrån min vän och sen skulle jag packa för idag åker jag till Sthlm och stannar hela helgen. Kan vara därför jag inte vaknade i morse, var lite trötter.

Kan inte släppa att jag är under 90strecket!

Sesamkakor

Blev så sugen på godis, och upptäckte att jag hade sesamkakor i väskan. Borde ha det där oftare, men är det verkligen nyttigt? Såklart det är nyttigare än godis när man känner suget. Vad brukar ni äta när suget kommer och ni behöver någonting snabbt?


Hunger control

Ikväll ska jag hem och titta på film hos en vän direkt efter jobbet, det är ett typiskt tillfälle då man hamnar i en fälla och tar något onyttigt. Men jag har lagt ner en Nutrilett Hunger Control Smoothie i väskan som jag ska äta. Innehåller 209kcal.

Detta skriver dom om den på Nutriletts hemsida :

En stor utmaning när man går på diet är de konstanta hungerskänslorna. Nutrilett Hunger Control Smoothie innehåller protein som gör att du känner dig mätt längre. Med Nutrilett Hunger Contol Smoothie behöver du inte småäta och därmed går du lättare ned i vikt!


Vad anser ni om att äta måltidsersättning lite då och då? Farligt eller ett bra hjälpmedel, jag äter ju oftast även en bar till frukost då det är smidigt att ta med sig och äta i bilen eller att ta med på jobbet.

Börjar närma mig första målet!

Trumvirvel! I morse ställde jag mig på min underbara våg och jag vägde 90.3kg!! Wiiiie!

Powerwalken igår gjorde tydligen susen och idag mår jag bättre, kanske var bra för mig att bryta ihop totalt. För idag känner jag mig stark som om att jag kommer klara precis allt!
Blev lite köttfärspaj med sallad igår till middag, idag kommer jag äta en naturdiet smoothie istället för att köpa med mig mat till min vän som jag ska hem till direkt efter jobbet.

Det viktigaste är inte att aldrig falla, utan att kunna resa sig efter varje fall.

Powerwalk

Jag mådde inge bra efter jobbet, la mig på soffan och grät en stund. Har hänt en del privata saker så jag kom aldrig iväg att åka skridskor, inge roligt att åka dit själv även om jag tydligen kände en del som var där och åkte. Efter en panikattack och några tårar senare så gick jag på 50mins powerwalk och gjorde några situps.

Tog en dusch och åt lite köttfärspaj med sallad, nu mår jag bra igen =)

Svettas fortfarande, det är en varm dag. Sugen på något är jag också, så rostade sojabönor är min räddare för kvällen. Längtar efter att få ställa mig på min nya våg i morgon!

Höll mig nästan från frestelsen

Jag gjorde det, jag höll mig till en halv äppelmuffins! Tänk er när man blir bjuden på hembakt på jobbet och sitter där med en mumsig kaka framför sig och jag åt bara halva!

Ikväll blir det troligen skridskoåkning eller promenad =) Hoppas på skridskoåkning men vill inte åka själv...

Dagens lunch

Var precis ute och åt lunch med några kollegor, jag var väldigt deppig men solen och den goda grekiskasalladen gjorde

verkligen susen! Tog en kaffe med mig efter maten och jag känner nu att den var väldigt onödig, försöker att bara  få i mig en kopp om dagen när jag jobbar.


Fick precis reda på att det kommer bjudas på äppelmuffins till fikat på eftermiddagen, och jag får genast ångest.  Kan kanske kan äta halva i alla fall?
När man blir bjuden på fika är det alltid svårt att säga nej, men jag antar att det bara gäller att vara bestämd. 


Ny våg

Jag är en stolt ägare till en digitalvåg, var in på Biltema igår och fyndade denna för 119kr!

Invigde den och siffrorna visade på 91.1kg. Är jag taggad för att se alla hekton försvinna? Svar JA!

Sockerbomb!

Vet ni, jag köpte lösviktsgodis till filmen idag. Tyckte jag snålade som bara den i påsen jämfört med hur jag brukade lasta i i vanliga fall, ändå så vägde den 260gram!! Herregud och allt det fettet ligger i min mage just nu och lite chips!! Fan, jag som påstår att jag inte har något sockerberoende....

Ångest

Hockey!

I morgon ska jag åka SKRIDSKOR!!! Fy fan vad kul det kommer att bli, ni vet nog inte hur lycklig jag är när jag får spela hockey. Och ändå så ska jag inte spela nästa år?

Jag längtar tills i morgon kl 17, då kommer jag sväva fram på isen. Fast egentligen kommer jag vara som bambi men drömma går ju...



Sminkning på MUS

Just ja, jag belönade mig ju med en sminkning från Make Up store i fredags. Tyvärr så tog jag ingen bra bild på mig själv, stressad och lite full men här kommer en iaf!

Jag valde en grön sminkning eftersom att jag aldrig har vågat mig på det, och gud så duktiga dom är på att sminka. Lärde mig verkligen massor, och köpte en massa bra produkter (plånboken är tom).



Tankar

Haha en bild från i helgen, full och lycklig. En vän drog undan stolen för mig, jag for ner på golvet. Tur att man har lite hull på rumpan så att det studsar fint.

På tal om killar, ett sätt som jag oftast tänker på och som jag verkligen måste få bort är; "Hur kan en sån fin kille tycka om en tjej som mig." Va fan, så jävla dålig är jag ju inte, va fan då ska det ju inte vara omöjligt att tycka om mig, men ändå så tror jag det. Måste ändra på mig...


Maten

Jag vågade ställa mig på vågen i morse, skakade nästan när jag skulle titta ner och se pilen ha svajjat upp. Förra gången jag vägde mig att jag gått upp från 90kg till 91.5kg. Och vet ni vad, pilen stannade på 91.5 i morse!!! Ska åka och köpa mig en digitalvåg idag så att jag lättare kan se exakt vikt!

Gårdagens matintag:

Nutrilletbar
2 Äpplen
Ost och skinksallad med melon och en smörgås (Åt bara halva salladen pga illamående)
Tonfisksallad (Isberg,majs,tomat,paprika, tonfisk och apetina ost)
En näve jordnötter
Färskpotatis och smörstekta kantareller
1 liten baguette


Åt väldigt mycket igår faktiskt men jag är fortfarande stolt över att jag inte alls äter lika mycket godis som förr. Då kunde det bli en jätte stor godispåse på helgerna och småäta hela veckorna. Nu blir jag mer sugen på riktig mat.

Måndag

Gud vilken jävla helg, har inte tänkt ett skit på vad jag stoppar i mig. Men idag är det måndag... I morgon ska jag ställa mig på vågen! Jag måste våga!

Åt en nutrilettbar till frukost, ett äpple och nu ska jag äta en sallad till lunch. Får bli en promenad också, tvingade mig ut igår även om jag hade en sån mensvärk och var så sjukt bakis. Två dagars tar på krafterna men shit vad kul jag hade det!

Träffade även en riktigt gullig kille i fredags som jag förhoppningsvis får träffa igen.

RSS 2.0