Problem med magen

Har väldigt ont i magen nuförtiden och funderar på om det kan vara så att jag har gått och blivit laktosintolerant. Läste att det var ärftligt också, min pappa har ju även det. Så från och med nästa vecka ska jag testa laktosfria produkter så får vi se om det blir någon ändring!

Måndag!

Jag har haft lite problem med att äta ordentligen och få rutiner i vardagen. Har även haft problem med magen ett tag och tänkte ta tag i maten genom att gå efter en kompis kostschema mån-fre. Helgen får man alltså äta precis vad man vill, men man bör ej svulla. Detta schemat ni ser nedanför är ungefär 1500kcal per dag.

Kostschema

Måltid 1.
250gram lättfil/yoghurt
30gram basmusli, cornflakes.
1 stekt/kokt ägg.

Måltid 2.
150gram keso.
1frukt 

Måltid 3.
Grönsaker.
120gram kyckling, kalkon, räkor, kassler.
200gram potatis. 

Måltid 4.
150gram Kesella.
50gram hallon/blåbär 

Måltid 5.
Grönsaker
120gram Nötkött, kotlett, lax.
40gram Pasta, bulgur, ris.

Måltid 6.
200gram yoghurt.
1 kokt/stekt ägg.

 


Soffpotatisen ska förintas!

Gick till gymmet idag, första gången på evigheter. Har inte tränat på riktigt sen i höstas skulle jag tro. Fick reda på i vintras att jag har diskbuktning och nu måste jag försöka börja träna upp ryggen. Så ett lungt pass på gymmet fick inleda denna regniga dag. Hoppas på att kunna gymma två gånger i veckan framöver.


Semestern över

Så var tre veckors semester över och man är tillbaka på jobbet och ska tillbaka in i rutinerna igen. Massa god mat och godisaker ska bytas ut till nyttiga mellanmål och middagar. Idag inledde jag dagen med 30minuters promenad och ställde mig på vågen. Trodde jag skulle ha gått upp massor dessa veckor men siffrorna gav mig ingen chock.

Dagens vikt: 76.2kg.

RSS 2.0