GOTT NYTT ÅR!

Hoppas ni får en underbar nyårsafton.

Nytt år, nya möjligheter!

...

Jag är så omotiverad till att jobba just nu!

JVM

Det är så underbart när det är Junior VM i hockey just nu, synd bara att matcherna sänds på kvällarna/nätterna. Men det hindrar inte mig från att kika! Matchen igår mot Ryssland som slutade 4-1 var riktigt rolig att se. Äntligen så spelar Sverige en offensiv hockey, de vågar gå på mål. Det defensiva måste dessvärre förbättras när vi möter de bättre lagen! Vilka mål grabbarna gööör!! =)

Tog lite sovmorgon, fick sova 5timmar i natt tror jag. Ändå var tåget inställt och jag fick ta bussen och kom jäääätte sent till jobbet. Men det spelar inte så stor roll för jag orkar inte jobba idag. Ska ut på lunchen och handla lite inför festen i morgon =)

Tisdag

Det är kallt ute!!!! Hur ska man orka ut på en promenad ?

Måndag

Jag vill inte ens veta hur många kilon jag har gått upp under julen, så därför kommer jag vänta med vägningen tills på måndag. Har jag några dagar på mig att göra rätt för mig =) Annars blir jag bara så ledsen och jag orkar inte med det!

Är riktigt taggad inför träning och ett nytt år fyllt med nya utmaningar! Känns skönt att ha träningsvärk idag sen hockeyträningen igår. Tråkigt bara att ljumskarna tar så mycket stryk!

Julen är över!

Oj oj, jag vågar då inte ställa mig på en våg nu. FROSSA!!!

Idag blev det i alla fall hockeyträning i Köping, så trött just nu =) Får hålla igen nu för om en vecka så kommer jag köra hårt med träning och vikten =)

Dan före dopparedan

Men usch så dålig jag är på att blogga just nu!

Börjar bli sjuk, men sitter på jobbet och biter ihop ändå...

tentaångest

Jag håller på att klura på min uppsats som ska in ikväll, alltid ute i sista minuten. Vet inte om mitt beteende kan ha att göra med ångest och att jag hela tiden vill göra någonting annat än att plugga...
Har iallafall gått upp i vikt, 85kg vägde jag i morse och jag kan bara säga att precis allt åker ner i min mun just nu. Fan för mig! Men bit ihop kvinna det är en ny dag i morgon igen!

Önska mig lycka till, kan behövas när det är min första hemtenta som ska göras!

Söndagsångest!

Tentaångest!

Fredag

Dagens vikt: 83.9kg

Helt okej! Idag ska jag ha minijulbord med några vänner och ta några glas !


Torsdag

Torsdag, jag ser slutet på denna veckan.

Ikväll blir det lite fika hemma hos Angelica som tar examen idag, Grattis!

Klumpedumpe i backen

Förra nyår var jag till Sälen och åkte skidor för första gången i livet, jag ska hålla mig borta från backen!


Onsdag

Idag var det julbord på jobbet, gud så gott det var med Janssons frestelse!! =) Massor med mat men ingen ångest så skönt! Får ta igen maten i morgon eller någon annan dag.

Börjar få tentaångest istället, och det är en ännu värre känsla!

Tisdagskvällen var blä

Igår var en hemsk dag, satt och åt en kycklingmacka och en smoothie vid skrivbordet på jobbet till middag. Bara för att jag skulle till Eskilstuna och ha min sista föreläsning i "Svensk kriminallitteratur". Nu ska bara den jävla uppsatsen in också!

Ett nytt liv?

Varför tänker jag hela tiden "Nästa år så blir det nya tag" ? Det är nu jag lever och det är nu som jag måste kämpa. Jag kan inte skjuta på det hela tiden och tro att mitt nya liv börjar en viss dag!

Ingen pli

Blev en skinksallad med grovt bröd till. Sen urartade det och jag åt sockerkaka igen. Fan för mig varför kan jag bara inte låta bli?!!?!?!?!?!?

...

Vi hade precis ett möte, jag somnade nästan. Blundade ögonen och nickade till, måste få sova ikväll!

Dagens vikt

Dagens vikt: 83.9kg

Har gått upp ganska lite trots all öl och onyttigheter denna helg =)


Bildbevis!

Till och med när jag var 7år var jag tjock!


Illamående

Gud jag mår illa, kan det bero på en lussebulle, en liten sockerkaksbit och en del pepparkakor? Ja! Just nu vill jag bara spy känns det som fan också.

Bullshit!

Jag hatar verkligen folk som snackar så jävla mycket skit, speciellt till mina vänner. Det jobbigaste är nog att jag borde bli arg men jag blir bara så ledsen. Måste glömma...

Promenad

Tog mig precis ut på en promenad i kylan, blev bara 40minuter då det blev så kallt om benen! Men det är ju absolut bättre än inget, nu vill jag ha mat! Blir kokt potatis med fläskkotlett!

Klassiker man lätt glömmer



Roxette las precis till på min spelningslista på Spotify, hur har jag kunnat glömma bort Roxette?!


Önskelista!


Söndag

Idag är en ny dag, igår var det inte lätt att hålla emot chokladen så fick bli lite och även lite cheese balls. Har städat som en galning nu så det glänser nästan på mitt rum.

I morgon är det vägning, kämpar med att hålla vikten just nu inför julen och jag får gå upp till max 85kg under julhelgerna. Sen i Januari blir det riktigt hårt!! =)


Lördagkväll

Ikväll blir jag nykter, ska köra lite bil hem till några vänner och bara sitta och snacka skit. Orkar verkligen inte med någonting! Men kul hade jag igår =)


Hockey

Sitter hemma hos grannen och det är hockey på tvn i bakgrunden. Angelica utbrister "Nej men titta det är mitt lag Linköping som spelar" "Angelica det står LHF" "Jahaaa är det LHC som jag håller på."

Det är helt enkelt inte lätt med hockey!

Fan

Faaan, efter 1timmes promenad i solen trots att jag mådde dåligt så somnade jag på soffan och vaknade upp nu. Missade alltså min hockeyträning i Köping. Jag som har väntat på det i en vecka och nu får jag vänta lite länge igen, fan vad arg jag blev. Mitt humör är inte det bästa när man är trött.!

sooool

Tre poäng igår mot gurkorna, känns bra ändå spelade vi riktigt uselt!

Solen skiner på mig, underbart hur lite sol kan ge en så mycket glädje!

Mot Leksand

Idag är det hockey som gäller igen, returmöte mot Västerås. Hoppas det blir en bättre match än i onsdags. Kommer åka supporterbuss upp med pappa och brorsan så får bli en macka till kvällsmat. Och såklart en och annan öl. Hoppas ni har en bra dag och kanske till och med sett en och annan lucia?

Dagens vikt

Dagens vikt : 83.6kg

Wiie en liten viktminskning i veckan =)


Redo för hockeyträning

Äntligen fick jag mina skridskor slipade av min underbara granne som är en grym materialare. La en radieslipning och en skål på 25 så hoppas att det kommer funka bättre på lördag när jag har träning =)


Varför blir jag trött av pasta?

Varför blir jag så otroligt trött utav pasta? Funderar stark på att sluta äta det helt och hållet.

Matdagbok

Idag på lunchen knallade jag ner till Akademibokhandeln och införskaffade mig en anteckningsbok i storleken A6. Perfekt att ha i väskan/fickan och skriva ner allt som jag äter om dagarna. Det kommer svida lite extra nu när jag ser vad jag egentligen stoppar i mig varje dag!

Gårdagen

Blev städdag med jobbet igår och sedan vidare till puben som vi har här på jobbet. Blev en öl och några glas vin, några ostbågar och en pizzaslice. Lagom onyttigt!

Hockey igår var riktigt kul, men tråkig match!!! Blääää

Lill-lördag

Okej jag ska vara ärlig, jag tog tre Polly!!

Idag på jobbet så har vi städdag hela eftermiddagen, sen blir det ner till puben och dricka öl och äta middag med kollegorna. Sen vidare till hockeyn!! Vilken dag!

Hockeykväll!

Ikväll är det VIK - LEKSAND som gäller, ska bli kul att få gå på hockey!





Polly

Min chef på inköpssidan kom och ställde en skål med Polly bredvid skrivbordet, tur att jag tog ett tuggummi. Annars hade jag legat illa till och hela näven hade varit i skålen!

Varför kan jag inte bara vara stolt över att ha gått ner 10kg?!

Jag får höra ganska ofta att jag är så duktig och att det börjat synas på mig att jag har gått ner i vikt. Men jag hör inte, jag tar inte åt mig. Jag förstår inte hur jävla duktig jag faktiskt har varit som har gått ner 10kg under sommaren/hösten. Jag ser bara alla dessa kilon som jag har kvar att gå ner, kan jag inte bara sluta vara så negativt inställd så kanske det känns lite lättare att gå ner 10kg till i vår? =)

Jag vill se förändring på en gång, jag vill vakna upp och helt plötsligt ha blivit smal. Men tyvärr så fungerar inte världen så utan man måste kämpa. Låt mig inte ge upp nu när jag redan har kommit så långt! Tänk er, om bara några få kilon så kan jag säga att jag har gått ner 15kg, hur många kilon är inte det egentligen?!?!

Matdagbok

Dagens mat:

Frukost: 1Nutrilett bar+ 1glas mjölk
Mellis: 2äpplen
Lunch: Tonfisksallad med lite cous cous
Mellis: Banan och två skorpor
Middag: 1Nutrilett bar
Mellis: 2 clementiner

Dagens träning: 1timmes promenad med Angelica (Alltså långsamt!)


Dagen har gått bra!


Hon bara äter och äter

Jag ska vara ärlig mot mig själv och speciellt så ska jag vara ärlig i bloggen. Igår kom jag tillbaka till ett beteende som jag inte haft sen i våras/somras, jag skäms så himla mycket. Men jag gjorde mig chokladbollsdeg igår och åt, det var inte mycket men det var tillräckligt för att jag skulle skämmas.

Idag ska jag kämpa!

Sötast på julfesten



Jag skulle se underbar ut i den här klänningen från Forever21 på min julfest nästa helg!!!


Förbud!

Ska försöka hålla mig borta från vågen fram tills på fredag, för nu jävlar ska jag ner i vikt!! Blir måltidsersättning blandat med vanlig mat nu i några dagar. Wish me good luck my friends!


Träningsvärk!

Jag hade glömt bort hur jobbigt hockey var, jag har träningsvärk i magen till och med. Värst är mina ljumskar, att de alltid ska ta så mycket stryk. Så idag har det varit svårt att gå helt enkelt, men det känns bra att kroppen fick sig en genomgång igår. Speciellt när jag inte märkte att det var jobbigt, för hockey är ju bara kul!

GH

Full och glad i fredags, älskade att spela GH även om jag är riktigt kass!




Pirrigt

Jag har äntligen ett mål, fram till den 12e april ska jag ha gått ner till 75kg! Det är en pirrande känsla just nu i magen, fick precis ett prisförslag på en språkresa på Malta. Och jag vill verkligen åka, men det krävs att jag går ner i vikt så jag vågar gå omkring i bikini och klänning!

Kämpa på!

Dagens vikt har jag inte idag tyvärr, vågade inte ställa mig på vågen efter helgens alkohol!

Hockey!

Bakis som en liten gris, men jag tog mig iväg till ishallen och åkte skridskor i 1½ timme. Vi är några tjejer som har prova på hockey, men vi lirar väll mest på skoj. Brorsan var med också så trött blev jag iallafall. Fan vad kul det vore om man skulle börja igen, tråkigt att jag inte har någon kondition bara! =)


Kaos på krogen

Igår var det kaos, och jag mår dåligt. Om två timmar ska jag stå på ett par skridskor lycka till!

Stolt!

Någonting som jag är stolt över att jag lyckats med under den här tiden är att jag inte längre äter pizza på bakfyllan. Förut var det det enda man tänkte på när man vaknade upp bakis!

Ikväll blir det fest igen, gud det är så kul att alla tjejer är hemma igen från diverse resor!!

Krogen var okej igår!

Tänk er 11tjejer som står och hoppar och dansar i soffar och fotöljer och lyssnar på musik från när vi var små. Snacka om att jag hade en riktigt bra kväll igår!!!




och han ringde mig på kvällen!!!

Onyttiga jag!

Blev några pannkakor ikväll, varför kan jag bara inte vara nyttig någon gång?! Och i helgen kommer jag få i mig MASSOR med alkohol, känns som om att det vore evighter sen jag drack. Hmmm förra helgen alltså..


FAN!

Jag åkte dit på det ikväll, blodsockret var lågt och jag hetsåt massor med pepparkakor. Plus att jag även tog en knäckemacka med dillkaviar eller två. Hatar när jag gör så här....

Nu blir det bastun en stund, håller på att frysa ihjäl.

En storlek större

Jag kom hem igår och skulle prova min jacka med en tjockiströja under och kände att det troligen skulle bli lite trångt, så jag var ner på stan nu igen och kollade om de hade en större storlek. Otur som jag har så hade de inte det, men ute på Stadium Hälla hade de. Så nu har jag lagt undan en storlek 44 till mig =)

Riktigt kallt idag och hade varit skönt med min nya varma vinterjacka, får bli i morgon istället! Surt att behöva en storlek större men va fan gör man inte =)

Vinterjacka införskaffad!

Var iväg och köpte mig en vinterjacka på lunchen, har ju blivit kallt ute!

Stadium Race Marine Women 899:-

Köpte en storlek 42. =)

Onsdag

Oj jag skrev precis rubriken "Tisdag", snacka om att inte ha någon koll på vilken dag det är. Sitter på jobbet och försöker vara en inköpsassistent nu de första timmarna på morgonen, roligt att lära sig någonting nytt i livet.
Ska snart på möte med chefen.

Morgonens vikt: 84kg


Kväll

Nu har jag varit på 1timmes promenad och ätit en tonfisk sallad och en måltidsersättningsbar.

Klippningen blev bra, inga stora förändringar. Älskar min frisör! Bäst att komma in och få en tid samma dag.

Klippning

Idag ska jag klippa mig, men blir ingen drastisk förändring eftersom att jag håller på att spara ut mitt hår igen. För 1½ år sedan hade jag denna frisyren!




Nagelvård

Var precis på stan och köpa mig en nagelstärkare  och även en nagelbandsoljafrån Mavala. Kan varmt rekommendera nagelstärkaren då den verkligen fungerar.

Nagelstärkare: 100:-
Nagelbandsolja: 60:-

Mums

Jag åt precis en stor pepparkaka, vad gör man inte när chefen ställer en burk framför näsan på en?

...

Dagens vikt 84.5kg



RSS 2.0