Trött

Vet ni hur påfrestande det är när det är interna konflikter på ens jobb? Och när alla är riktigt stressade...

Dags att hitta ett nytt jobb, ja tack!

Onsdag

Igår var jag hem till en vän och lagade mat, ruskigt gott med kycklinggryt! Ett glas rosévin och vindruvor till efterrätt och mys i soffan. Synd att hon ska åka iväg till London i nästan månader, hoppas på att jag kommer iväg dit och hälsar på!

Sov kvar i stan, mysigt, men trött idag på jobbet. Men jag kom ihåg min matlåda iallafall! =)


Möte på eftermiddagen...

Burr

Idag känns det att man lever, men ändå skönt med träningsvärk. Passet igår, Bodypump, var riktigt jobbigt men jag kämpade på. Måste erkänna att triceps-övningarna gick otroligt bra till skillnad från tidigare.

Dagens vikt: 86.9kg.

Ikväll ska jag hem till en vän och äta middag och ta ett glas vin, sedan sover jag kvar i stan.

Ruskigt kallt i morse, måste köpa mig en mössa. Tur att jag köpte ett par vantar igår!

Mustasch

Nu har jag äntligen hämtat ut biljetterna till konserten, ska bjuda med brorsan på MUSTASCH!

17e Oktober Annexet! Kommer bli grymt!


Ny vecka, nya möjligheter

Vikt efter helgens bravader : 86.6 kg!

Nu jävlar ska jag forstätta kämpa, och måste lägga in mer träning på schemat. Idag blir det ett pass bodypump, undrar om jag kommer kunna gå i morgon?

Bakis & ångest söndag?

Jag håller mig borta från pizzan, jag är bakis och känner till och med lukten utav flottig mat. Men jag ska hålla mig undan, jag får inte sabba det här nu!!!
Riktigt roligt igår, även om jag är trött på krogen så åkte hem till en kompis tidigare.

Var och kikade på Västerås-Leksand (damerna) och Leksand vann med 10-1. Känns bra, kul att kika lite hockey på en söndag med trevliga vänner. Blir sugen på att lira själv bara....

Lördag

Nej nu är det tamejfan fest, nya snygga kläder är inköpta idag och även en snygg jacka! Kan inte bli så mycket bättre. Ikväll blir det middag, bowling och krogen med tjejerna.

Fredagsmys

Ikväll ska jag bannemig kosta på mig kinamat, ska nämligen hem till en vän och kolla på film. Så skönt att bara ta det lugnt på fredagar. Så trött på att festa, säger hon som ska ut och äta middag med tjejerna i morgon och troligen gå ut på krogen efteråt. Men det visar sig vad man är sugen på då.

Idag gjorde jag en galen sak, skulle ta ut 200kr i bankautomaten, men råkade trycka lite fel så fick ut 2000kr. Vad man nu ska ha 2000kr i kontanter till? Råna mig inte nu!

I morgon blir det shopping på Tuna Park i Eskilstuna, är ute efter en kappa! Ska fortsätta äta nyttigt i helgen, om det nu går bra. Men jag ska ju tamej fan nå mitt mål.!!

Konstigheter på kontoret

Tänkte berätta om en väldigt rolig sak som hände igår...

Jag fick ett mail utav receptionen om att jag hade fått ett paket som jag kunde hämta ut, och dit gick jag som ett frågetecken. Får ett paket från en leverantör som vi på ICA har avtal med, och förstår verkligen ingenting. Jag hade ju trots allt inte beställt någonting åt mig? Tar paketet under armen och går tillbaka till mitt skrivbord och inser att detta paket ska till en ICA butik. Som tur var så var det leverantören som hade missat att ändra leveransadressen och någonting som var ännu mera tur var att det bara var ungshandskar (eller vad det heter) som låg i paketet. Hur hade det sett ut om jag hade fått en hel butiksugn levererat till mig på kontoret? HAHA

Torsdag

Äntligen en bild uppe på min fina klädställning som jag köpte ner i Jönköping.
Blev underbart bra på rummet, och saknar Jönköping gör jag också!!

Nu äter jag en banan och dricker te, ska äta ärtsoppa lite senare ska jag på kör. Det ska bli så otroligt roligt att få sjunga av sig lite!!! Vet att ni alla är avundsjuka! =)



2.1kg från andra delmålet!

Igår svettades jag som en liten gris på passet Schlagermix, det var så underbart att känna varje liten muskel kämpa. Måste planera in fler träningsdagar i veckan, man blir så glad och får så mycket energi utav det!

Vågen stod på 87.1kg i morse, pepp! Så nu är jag 2.1kg i från mitt andra delmål 85kg. Jag SKA klara det!

William Blake

”Att se en värld i ett sandkorn,
och en himmel i en vild blomma,
hålla oändligheten i sin handflata
och finna evigheten i en timme.”

William Blake









Onsdag

Morgonens vikt : 87,2kg

Dagens frukost: 1nutrillettbar 1kopp malaisa chai te.

Dagens lunch : Fisk och potatis

Dagens träning : Schlagermix


Känner mig taggad inför en ny underbar strålande dag =)


Vill inte svälta!

Nej jag ska tamejfan gå och köpa med mig en god kycklingsallad på lunchen, nyttigt och gott! Haha så var det med den rensningen utav kroppen! Men känns som om att jag svälter mig själv, vågen stod på 87.2kg i morse.

Tisdag

Nu är det andra dagen på min "utrensning" av kroppen, äter bara måltidsersättningar, vatten, frukt och te. Okej, jag var hos en vän och kollade på film igår så blev något glas cola och en piggelin men det gör inget! Jag har ju haft ont i magen några dagar, jag tror det kan beror på helt fel kost och en stressande mage. Så nu jävlar ska jag skärpa mig!

Ikväll ska jag till skolan, har pluggat allt jag ska förutom de sista 40sidorna på min detektivroman. Känner mig lite spänd inför första riktiga lektionen, förra gången hade vi ju bara intro. Så detta ska verkligen bli intressant.


Bild från när jag var i Jönköping!


Bild sen helgen!

Här kommer en bild på mig sen helgens bravader, var ute på krogen i Eskilstuna för första gången, och det var absolut inte sista gången!

Måste bara berätta att idag kör jag enbart med måltidsersättning, jag har haft lite kramper i magen några dagar så ska testa att rensa kroppen. Vägde för övrigt 88kg i morse!



Söndag

Igår var jag för första gången ute på krogen i Eskilstuna, gud så skoj jag hade det! Snygg i håret var jag också, tack Angelica!! Höll mig borta från fyllekäket och idag tänker jag bannemig fortsätta vara nyttig!

Plugga plugga plugga är det som gäller idag, ska även sitta framför tvn och kolla på hockey. Gud vad mitt liv är sååå roligt just nu, skulle bara kunna vara lite mera spontantid. Just nu bokar jag in varje sak jag vill göra för att få tiden att gå runt. Så borde det inte vara men får skylla mig själv, men kul är det!!

Har kommit fram till att jag någon dag i veckan ska köra enbart måltidsersättning, måste få rensa kroppen från allt äckligt.

Nej åter till boken "Stockholms detektiven" som är skriven utav Prince Pierre, första svenska kriminalromanen från 1893.


Fredagsmys

Idag är det fredag, äntligen säger jag bara! Vågen stannade på 89kg, nu jävlar ska jag bannemig gå ner i vikt!

Åker till Leksand direkt efter jobbet idag, får bli en baguette i bilen inte så nyttigt men vad gör man inte? =) Ska bli så jävla gött att kika på hockey idag igen. Leksand vann ju över Västerås i onsdags, även om Leksand spelade rysligt dåligt. Hoppas på en bra uppvisning i Ejendals Arena ikväll!

Det enda jag gör så fort jag får en sekund över är att läsa min förbannade bok, som jag nästan har börjat tycka om nu när den snart är slut. Bara att börja på nästa som ska vara klar på tisdag sen.

Började i kören igår, var riktigt kul och jag kommer trivas suveränt!!!

Förlåt!

Men jag har blivit en väldigt upptagen och stressad kvinna i mina bästa år, så jag har tyvärr inte tid att blogga längre.
Helgen bestod utav underbart sällskap, shopping, fest, tacos, McDonalds, kladdkaka, kinamat, chips och lite öl. Så jag kan inte direkt påstå att jag har varit nyttig. Men ska man vara onyttig så kan man ändå vara det på en och samma helg som Freddy så fint sa!

Detta har hänt, jag har missat träningen, förutom en timmes promenad igår pga plugg, fel på bilen. Idag blir det hockey Västerås-Leksand, i morgon börjar jag kören och så måste jag läsa min förbannade bok från 1830-talet.

Måste visa bild sen när jag har tid, på vad jag skruvade ihop igår. Blev riktigt bra i rummet kan jag säga! Och idag har jag tagit mig tid att beställa påslakanset från Ellos också. Riktigt snyggt!

Kan även uppdatera vikten med 89kg just nu, känns inge vidare men då har jag ändå ätit donken, kladdkaka och massa gott!! Så det finns en del att förbättra...

Mot Jönköping

Om 45minuter sitter jag i bilen på väg ner till Jönköping! Blir där hela helgen, fest, hockey, skitsnack och mys! Kommer kännas underbart att vara tillbaka där nere, vill nog aldrig åka därifrån.


Torsdag

Jag är så sjukt taggad inför resan ner till Jönköping i morgon, har inte varit där sen jag flyttade därifrån i April. Känner mig mindre taggad inför att sätta mig ner och läsa min bok från 1830-talet som ingår i min kvällskurs, sen känner jag mig lite stressad då jag har bokat in mig på lite väl mycket i veckan som kommer.

Blev inget pass idag då jag hade glömt mitt medlemskort, typiskt mig, men jag och Bella tog en promenad på 1,5timme ialla fall. Har kommit på att en utav mina stora laster är mackor, åt en till middag!!!

Torsdag

Träningsvärk i bara högra triceps, är det möjligt? Träning idag igen, funktionell träning. Ska bli kul att testa på!

Sitter på jobbet ensam och sköter allt idag, skönt men ändå tråkigt. Orkade inte äta lunch så blev bara en nutrilett bar och en shoppingtur på stan. Hittade en träningströja för kvällen, blå till och med!

Någon som vet var det finns snygga bäddset/påslakan? =)


Onsdag

Precis kommit tillbaka från en lunchdejt med en vän, underbart gott med Kinamat! Ikväll ska hon och jag träna och även i morgon, skönt att ha en underbar träningskompis som alltid ställer upp!


Första dagen på högskolan

Vad har jag gett mig in på ? Kvällskursen gick bra, iofs bara introduktion. Men känns ändå som om att jag aldrig kommer bli smart och vara en riktig "pluggis". Insåg även att det finns en del underliga människor på högskolan, lyckades även få sällskap hem på tåget. Ibland är man faktiskt inte så blyg av sig som man tror.

Just nu känns det som om att det händer en del i mitt liv, hela helgen går åt till att åka ner till Jönköping och hälsa på LA FAMILIA, mina vänner som jag lärde känna när jag bodde där nere under några månader. Saknar dem så otroligt mkt så känns som om att det nästan skulle kunna komma fram några tårar när jag får träffa dem igen!

Tisdag

Idag börjar jag min kvällskurs "Svensk Kriminallitteratur"! Jo, jag börjar nog faktiskt bli lite nervös. Hoppas på att alla är trevliga och att det är en rolig kurs. Och nej,jag vet inte vad den kursen är bra för men kul är det!

Här ska det firas

Just precis, fick reda på idag att jag har fått förlängt vikariat så hela oktober ut är jag säkrad jobb. Känns bra, annars hade jag varit en arbetslös kvinna på måndag!
Detta måste man såklart fira genom att äta spagetti och köttförsås och träna ett pass Bodypump med Bella ikväll!


Rensade och städade garderoben igår, trodde inte jag hade några kläder men oj så fel jag hade. Måste bara komma på att använda dem lite mer!

Lördag

Blev en lugn 60minuters promenad, klädde på mig varmt och svettades i slutet till och med! Sedan har det varit lite kolifej här i byn idag så blev en sväng där nere. Höll mig borta från gratistårta bit utan det blev en kaka bara som slant ner.
Känner mig riktigt trött, skönt att det blir en lugn myskväll med film med två vänner. Troligen ska vi baka scones och tjocka i oss lite sånt om det inte blir allt för sent!

Hur ser lördagskvällen ut för er? =)

The Darker Instinct

Efter en lugn och tidig kväll igår så vaknade jag riktigt tidigt i morse, så nu har jag ätit frukost och läst i min bok. Sitter och fixar med min ipod nu, nya Takida albumet "The Darker Instinct" har ju kommit som jag såklart måste lyssna sönder på en gång!!
Funderar på om jag ska ta en promenad, en lugn så man inte snorar ihjäl sig.

Verkade som om att Papps och jag ska åka och kika på bandy idag också, det kan bli riktigt skoj. Hoppas det inte är överdrivet kallt i bandyhallen!


Kärlekshandtag

Jag känner mig så jävla tjock idag, ni vet när man känner varenda fettveck hänga ut över byxkanten. När man nästan drar i kläderna hela tiden och gömmer sig under en stor tjocktröja. Usch, jag hatar dagarna som är värre än alla andra....

Fredag

Det regnar, det brukar vara mysigt, om man sitter invirad i en filt med tända ljus, te och en bra bok inte om man sitter på jobbet. Men har lite lunch just nu och tog fram ipoden och lyssnar på Kings of Leon, grymt jävla bra!

I like to dance all night
Summons the day
But that's how I play
Yeah that's how I play

I said who are you
Don't matter who you are
Just saw you dance all night
And dance all day

Ikväll händer väll ingenting, fortfarande förkyld och ingen ork att festa och härja. Bli min tredje helg i rad utan alkohol, visst är jag ganska grym? Men känner inget behov utav det heller så går inte miste om någonting.

Jag önskar att jag kom på vad jag vill göra med livet så jag slipper jobba på det här stället, jag är nog inte ens intresserad utav det så varför ens vara kvar? Jo, pengarna styr precis allt!

Puss på er!

Idag åt jag ärtsoppa som min papps hade lagat, var faktiskt länge sen jag åt det och vågade mig på det. Riktigt gott måste jag erkänna!

Köpte te, rooibos jordgubb-lime bland annat idag på te boden. Fick med mig teburkar och en te sil också. Nu jävlar ska det drickas te i höst! =)

Fick en lite flaska med desinfektionsmedel idag från inköpsavdelningen på jobbet, bästa presenten jag kunde få för tillfället. Ska bara komma ihåg att packa ner den i handväskan!


Sjunga i kör!

Sjunga, jag ska sjunga en hel del i höst mina vänner! Genom Studieförbundet vuxenskolan har jag anmält mig till "Kör för dig som inte kan sjunga" som startar den 17e september. Jag är så sjukt taggad inför detta och jag älskar verkligen att sjunga även om omgivningen måste ha öronproppar. Men nu har jag verkligen hittat rätt!

Torsdag

Uppe på 89kg nu i morse, så har alltså gått upp 1kg på en vecka pga förkylning.

Idag igen blir det en kycklingsallad med fetaost från Vivaldi på lunchen, samma lika som igår men gud så gott!

Ska även till stadsbiblioteket för första gången idag, måste fixa lånekort och låna några böcker. Solen skiner så blir en mysig promenad dit, kanske lite omvägar? =)

Piggare

Idag var jag till jobbet, känner mig piggare. Men har gett mig själv träningsförbud hela veckan ut, vill inte åka på lunginflamation som förra året. Man måste vara rädd om sig själv =)


RSS 2.0