...

Byxorna sitter tajtare, träningsminuterna blir allt färre. Lusten finns inte, energin och viljan uteblir. Varför ska jag må så dåligt och inte ha motivation till att ens ta en promenad? Det som gick så bra för mig!!
 
Om 8veckor är jag arbetslös, det gör mig stressad och jag kan inte tänka klart. Allt känns skit.
 
 

Kommentarer
Postat av: synsegulla

ALLE har sånne dager. Det går over. Å miste jobben kan være bra, det åpner for andre muligheter. Forstår veldig godt at du er frustrert, men ta det ut i trening i stedet for å spise det i deg. Jeg heier på deg, du er utrolig flink. Ikke gi deg nå!

2012-07-04 @ 14:19:22
URL: http://synsegulla.wordpress.com
Postat av: Elin

Du fixar det här! Pepp, pepp, pepp! Du får inte ge upp nu ju! Du som är så nära!! Du klarar ALLT! <3

2012-07-04 @ 14:40:27
URL: http://elinsamuelssoin.blogspot.com
Postat av: CaT

Det är den "vardagliga-stressen" samt "framtids-tankarna" som gör att du inte kan göra eller tänka på annat...=/ Tro mig, jag har varit där. Men man kommer tillbaka! Just nu är du inne i en ond cirkel som man tror att man inte kan ta sig ur. Men det kommer du! Ibland måste man bara låta sig själv ta en träningsfri-vecka och tänka samt göra andra grejer. Låta sig sitta hemma o äta massa skit för att man mår dåligt. Så länge du INTE faller tillbaka till dina gamla vanor igen! Utan man får bestämma sig för att det är i en dag/två dagar/en vecka... men sen börjar du träna igen! Din vardag kan inte försvinna bara för att du inte har något jobb, du kan inte sluta leva för att du inte har något jobb.. ellerhur?! =) Kämpa på T! Jag satt precis i samma tankar för ca.1 vecka sedan... eller egentligen har jag haft samma tankar sen i Februari! Hör av dig om du behöver snacka av dig! =) Kram

2012-07-05 @ 23:05:31
URL: http://cataztrof.blogg.se
Postat av: marielle

Du är snart tillbaka på banan igen hörru! Alla har vi svackor ibland o du har kommit så långt så du kommer ju inte låta dig själv falla tillbaka i gamla vanor igen, eller hur!? :)

2012-07-06 @ 21:47:00
Postat av: Carro

Åh, nu såg jag din kommentar på min blogg, tack så mycket (av nån anledning hade den hamnat i skräpposten?!). Anyhow, jag läste din blogg förut men av nån anledning tappade jag bort adressen och den försvann i virrvarret av alla bloggar, så jag är riktigt glad att jag hittat tillbaka till den nu!

Och du, det är inte konstigt att motivationen försvinner när man är stressad och har mycket annat som snurrar runt i huvudet. Det håller i sig ett tag men sedan så jäklar släpper det och ALLTING löser sig ju alltid, på något vis! Du är snart back on track igen :)

2012-07-13 @ 09:32:13
URL: http://carrostraning.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0