Sjukdag

Jag är hemma och är sjuk från jobbet idag, spydde och mådde riktigt dåligt i natt. Men nu verkar det vara bra igen, vet inte vad det var som hände? Men tog inga risker att åka till jobbet trött och smitta alla andra om det nu skulle vara något. Gör mig bättre inombords...

Las Vegas fest!


Long time no see

Jag har efter min tid efter nutrilett mått väldigt konstigt. Samtidigt som jag skrattar och är lycklig så är det någonting inom mig som säger att allt är fel. Jag kan vissa kvällar komma hem och hetsäta, inte överdrivet mycket men jag gör det! Och ibland känner jag mig inte värd det och hamnar på toaletten..

Jag tror jag är stressad och orolig över att jag inte har något jobb om en månad, men jag vet att det kommer att lösa sig. Jag tar då och då valerina forte på kvällarna för att somna i tid och vara på jobbet tidigt, har faktiskt börjat tycka om tidiga mornar!

Idag ska jag ta mig till gymmet för första gången på länge, och jag vet att träningen kommer ge mig mer energi och styrka. Vill bli bra i ryggen också, men det tar tid! Akupunktur två gånger i veckan är det som gäller!

Har satt upp en lapp på kylskåpet: "Du klarar allt Therese" och så viktnedräkning till 69kg.

Kom igen nu alla!

Morgonens vikt: 78.6kg

RSS 2.0