Jag lever!

Jag har nu i några veckor inte varit mig själv, det är som om att någon har tagit över min kropp. Jag har inte tränat ett dugg, jag har kännt mig tvingad att hetsäta precis varje dag efter jobbet. Jag har skrattat, jag har träffat folk, jag har stirrat in i en vägg, jag har gråit. Det låter värre än vad det är, men jag mår bra, men inte fullt ut!
I morgon får jag nycklarna till min nya lägehet i Västerås. Det blir en nystart för mig och nu ska jag bli glad och stark! Börjar i morgon även med en nutrilettkur, passar på nu när jag ändå inte kommer att ha någon mat i skafferiet. Ska även till läkaren i veckan med mitt knä då det fortfarande gör ont!

För hon har LILA i sitt hår!


Bruno Mars- Just the way you are

When I see you face there's not a thing that I would change.
Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile the whole world stops
and stares for a while.
Cause girl, you are amazing just the way you are.

TACK!

Tack för alla kommentarer, jag orkar tyvärr inte svara på dom men jag ger er alla en puss och kram och ett stort tack! Det värmer, det gör det verkligen. Och denna dagen har känts lite bättre, och det har inte hänt något speciellt. Jag är bara deppig just nu!

...

Jag är lat. Jag är ledsen. Jag är trött. Jag är glad. Jag är blä. Jag är deppig. Jag är ingenting....

Snälla säg att energin och inspirationen kommer tillbaka till mig??

Fredagsnöje?

Att vara bakis och förkyld på en fredag är inte roligt. Att kliva upp på vågen och inse att man väger 81kg är inte heller något vidare. Jag som aldrig brukar bli sjuk....

Dagens vikt, down down down!!

Morgonens vikt stod på 80kg!!! Så idag tänker jag faktiskt unna mig en bulle till fikat, ni har väll inte missat att det är kanelbullens dag idag?!=)

Söndagens lugna stund

Tog mig en 45minuters lugn promenad och lyssnade på denna ljudboken!

Sega söndagar

Igår var det inflyttningsfest hemma hos en vän, blev en galen kväll. Har även kommit på att jag har tröttnat på krogen rätt så rejält! Min vackra frisyr som jag hade igår har min vän Alina fixat till, underbara! Nu får det nog bli en seg söndag, om jag inte får något ryck och städar eller någonting. Ska försöka att inte äta en massa idag, när jag är bakis så kan jag tamejtusan äta precis hur mycket som helst!

Fredagsmys

Idag är jag tacksam över att jag såg ljuset när det var som mörkast! Jag satte mig ner med skolböckerna, en fredagskväll! Och efter 1½timme så förstod jag mycket mer utav alla konstiga formler och uträkningar!
Jag har även fyllt i min intresseanmälan för att bli kontaktperson så nu ska jag bara skicka in den!

Helt slutkörd

Tog en runda på stan efter jobbet, ville hitta lite snygga saker till i morgon. Men inte hittade jag någonting alls! Och just nu känner jag mig bara död... Hur hittar man energi till allt??

Proppmätt

Var ute och åt kinabuffé med pantertanterna på jobbet nyss, gud så mätt jag är! Får ta en lång promenad ikväll efter jobbet, om mitt knä håller dvs. Det gör ont!

RSS 2.0