En bra dag

Idag är en ganska bra dag, fick förlängt vikariat augusti ut. Så nu ska det jobbas på i sommar!

Det ska firas med en promenad med min bästis!

Trött!

Jag har varken tid eller ork att blogga. Kom hem halv ett från Leksand i natt och satt på kontoret redo klockan halv åtta. Tror ni inte att chefen gav oss påskägg också? Kan tillägga att det snart är slut...
Känns som om att det är jag som har spelat hockey och inte tittat. Har blåmärken och är jätte trött! Snart ska jag också komma igång med träningen och viktnedgången.
Kommer troligen köra väldigt hårt när allt är över för jag måste gå ner massa i vikt om jag ska utomlands!!

Du är fin!

Sista kvalserie matchen är 11e april, efter det ska jag ta nya tag. Jag ska försöka banta på riktigt, träna, börja älska mig själv. Börja våga träffa killar, satsa och se mig själv som en snygging.
Jag har kommit fram till att jag inte mår bra inombords, det är ständigt kaos och jag måste ta tag i det!

Bakisdepp

Jag tänker ligga i sängen hela dagen.. Jag är depp...

Gnaget schh schh

3 sköna poäng igår i Leksand. Det börjar verkligen likna någonting på isen just nu, det är ett helt lag.
Mäktigt när hela jävla Ejendals ställer sig upp och jublar i tredje perioden, jag ryser!
Åkte bussresa upp med Mälarmasarna och det är alltid lika roligt att umgås med likasinnade. Gott med öl var det igår också, efter att jag kommit hem från Leksand mötte jag upp gänget och gick på krogen. Ge mig en hemmafest!
Frågan är hur fan jag lyckades suga i mig runt 15öl? Iofs började jag kl11 på morgonen...
Kvällen slutade i tårar, känner mig sviken av en vän...

Tillökning i familjen!


...

Jag får be om ursäkt att jag är så otroligt dålig på att blogga, men just nu gör jag inget som är något för hälsan! Var i Södertälje igår och såg Leksand förlora, inte allt för roligt. I morgon åker jag till Leksand!

Byta frisyr?!

Jag är så sugen på att gå till frisören och göra något roligt med håret. Fast just nu håller jag ju på att spara ut håret så det känns så otroligt tråkigt att klippa av sig det igen nu när jag varit duktig i ett år....
Vad tycker ni att jag ska göra?!

Kvaltider!

Maten och rutinerna är inte som de ska just nu, igår satt jag på en supporterbuss och drack öl och åt baguette. Idag kommer jag äta våfflor och försöka ta igen några timmars förlorad sömn. I morgon far jag till södertälje för ännu mera hockey. Det är kvaltider och jag skiiiter i vågen! =)

Onsdag

Kolla klockan! Jag är på kontoret som vanligt klockan halv åtta, även om jag kom hem klockan halv två igår från Leksand! Kommer bli en tuff dag...

Solen skiner och vi vann igår!

Leksand-Växjö

Jag är nervös, jag kan inte riktigt koncentrera mig nu när jag sitter på jobbet. Kl 14.00 sitter jag på en supporterbuss upp till Leksand för att kolla på hockey. Ikväll gäller det!


Dagens träning!

1Timme Step up
1.5timme Bodypump
Eftersom att jag kommer missa en hel del träning denna veckan så passade jag på idag! Tror ni att jag kommer ha träningsvärk i morgon då? =)

Dagens vikt!

Dagens vikt: 79.4kg

Nu är jag trött på att pendla upp och ner!!!

...

Fan det gick inte idag, tvärstopp. Åt helvete. Leksand förlorade...

Kvalserien!

Jag er redo för Almtuna-Leksand! Mot Uppsala!
Vi måste vinna!

Vår?

Jag förstår inte riktigt det svenska vädret, visst är det charmigt med de olika årstiderna. Men när det skiftar som det gör just nu är det inte riktigt lika charmigt. Igår var det strålande sol och man satt ute på altanen, idag VRÄKER det ner SNÖ! Jag förstår inte riktigt?

Tjejmys

Hemma från en underbar tjejkväll med bara en massa snack och bus!! Blev lösviktsgodis för 20kr till kvällsmat, inte det bästa men gud så gott. Var ett tag sedan man köpte lösviktsgodis!
Jag har nog blivit beroende utav handkräm!

FAN!

Jag skulle göra egen pizza och jag misslyckades helt med degen. Så nu tänker jag fan inte äta någon jävla mat idag. Ska snart iväg med tjejerna och kolla på tv och äta godis.

Det blir inte alltid som man har tänkt sig...

Ändrade planer! Det blir myskväll med brudarna och jag ska fan köpa nå godis haha! :D

Våren är här!

Sitter på min altan i solen och njuter av en kall öl. Det är min stora last, ikväll är det fest igen!

Dagens träning!

29min löpning utomhus! (3st pauser)
Detta är före och efterbilder! Sjukt varmt blev det, så svårt att klä sig just nu...

Kvalserien!

Jag börjar bli nervös, snart börjar kvalserien i hockey. För er som inte visste det så är jag hockeynörd och kommer åka på 7st hockeymatcher inom tre veckor nu. I morgon bär det av till Uppsala för den första matchen!!!

Jogga eller inte är frågan.

Jag är så sjukt jävla sugen på att jogga ute, för första gången på väldigt länge. Men jag blir nervös, jag kommer inte orka någonting och folk kommer se tjockisen som flåsar runt.
Verkar vara hyffsat fint väder men blåser för mycket. Kanske är jag inte riktigt redo än...

Dagens träning!

10min powerwalk
15min crosstrainer
30min gym, hela kroppen
10min löpning i ett sträck.

Fredag

En onyttig fredagseftermiddag har det varit! 24gram marabou schweizernöt (125kcal) och hallonkaka med vaniljsås. Men vilken tur att jag ska träna direkt efter jobbet så behöver jag inte ha lika dåligt samvete!

För vet ni vad, jag bantar inte, jag tänker inte sluta äta allt som är gott. Jag lever idag och jag måste få njuta! Jag kunde till exempel ätit 100grams chokladkaka och mått jätte dåligt, men jag valde den lilla 24grams kakan istället. Det är ditt val som avgör!


Dagens vikt

Dagens vikt: 78.9kg

Fråga mig inte vad som hända, men att äta mat blandat med måltidsersättning denna veckan har gett resultat! Nu är det bara att fortsätta kämpa för jag ska aldrig mer väga över 80kg!!

Jag är lite busig idag på kontoret och har mina blåa strumpbyxor!

I morgon gäller det!

I morgon händer det!! Då är det dags att hoppa upp på vågen igen, hoppas för fan att det gett något resultat denna veckan!! Åt iofs typ 8småbitar mjölkchoklad idag på jobbet...
Nutrilett quick start paketet kommer jag köpa och testa!

Dagens träning!

35min bröstsim
Plus totalt 45min promenad fram och tillbaka.
Extra kul att träna idag då jag träffade en gammal vän som jag inte träffat på evigheter.

Jag vill ha brunbrända snygga ben!

Någonting som jag tänker riktigt mycket på just nu är midsommar! Jag vill kunna se snygg ut i en underbar klänning, jag vill stolt visa upp mina brunbrända ben. Inte skämmas över min kropp som jag gjorde förra året, i en klänning som jag lyckades klämma min i. Gömma mig under en handduk så fort bad kom på tal.

Så nu är det full fart mot en snyggare kropp inför midsommar!

Klänningen är från H&M.

Nutrilett Quick start


Jag hittade detta på nutriletts hemsida!
Det är en måltidsersättningsbox med lite varierade produkter för 5dagar.
Är det någon som har testat detta? Jag har nämligen inte ens sett det i butikerna.
Jag blev iallafall sugen på det! Nackdelen är att jag vill äta vanlig mat på jobbet.


Dagens träning!

50min promenad.
Jobbade över idag så hann inte med schlagermixpasset, men orkade mig ut på en promenad i halkan!

Onsdag

Jag är jätte sugen på att gå på passet "schlagermix" idag, men måste nog dessvärre jobba över en timme så kommer inte hinna dit för det börjar 18.00! Får väll sätta mig på träningscykeln där hemma och vara tråkig då!

Blåa strumpbyxor!!

Idag har jag köpt mig ett par blåa strumpbyxor, därav den underbart snygga bilden!!
Jag tyckte inte om att ha strumpbyxor förut, men nu när jag äntligen har gått ner i vikt så trivs jag som bara den i det! Finns hur mycket roliga färger som helst ju =)

Dagens träning!

12min powerwalk
10min löpning, massor med pauser och fick håll.
30min crosstrainer
50 situps
15 rygglyft
10 armhävningar
Skönt att träna igen efter en veckas förkylning, men var lite osäker på vilken nivå jag skulle börja på.

Dagens träning!

Känner mig fortfarande inte helt kry så fick bli en timmes promenad. Hann till och med hem och fick njuta av solen en kvart! =) Önskar bara det blev barmark så man slipper halka runt.

Dagens shopping


59:- Lagerhaus.


Älska dig!

När jag vägde mer än vad jag gör nu, så ignorerade jag min kropp. Jag visste att jag var tjock och alla såg det men jag ville inte se. Jag ville inte ha tajta kläder och stå framför en spegel undvek jag.
Nu brukar jag ställa mig framför spegeln och dra och slita i huden för att se hur min kropp ser ut. Alla dessa bristningar och slapp hud, varför har jag tillåtit mig själv att förstöra min kropp??

Jag har förstört min kropp hela mitt liv, 22år är jag. Det kommer ta bra många år att skapa min kropp till något bättre. Men jag måste lära mig att acceptera att min kropp ser ut som den gör. För vi alla är fina även om vi har en det bristningar, utstrålning gör så mycket mer. Le och skratta! Var den du är!

"Din inre skönhet speglas i din yttre."


Ny vecka, nya möjligheter

Jag drömde i natt att när jag ställde mig på vågen så stod siffrorna på 85kg. Snacka om en mardröm, hade riktigt svårt att somna igår för jag är en grubblare. Nu ska jag försöka hitta tillbaka motivationen!!

Min pappa har nu börjat med sin viktnedgång, han kommer köra enbart måltidsersättning under en period!

Dagens vikt

Dagens vikt: 79.9kg

Då kör vi på då!!

Manshatare

Varför tillåter jag mig själv att bli behandlad som skit?? Jävla killar...

Ge mig lite kärlek

Jag skulle vilja ha en axel att gråta ut mot idag. Jag känner mig så liten och behöver bryta ihop för att sedan bygga upp mig och bli stark. jag behöver hitta motivationen att orka. Det känns som om att jag håller på att tappa precis allt. Det är så jobbigt att börja försöka se sig själv som en mindre person, och inspirera mig själv att vilja fortsätta. Jag är så otroligt rädd varje dag att jag inte ska klara av det, att jag kommer ge upp på vägen och vara tillbaka på ruta ett igen. Jag vill bara vara en stark person som är inspirerande och som klarar av att stå på sig själv. Jag vill träffa någon som tycker om mig för den jag är, jag vill sluta vara så otroligt osäker på mig själv.

Jag vill bara vara glad...

Vilken kväll det var!


80-tals fest!

Nu är jag och Bästis Angelica klara för 80-tals fest!

Redo för 80-tals fest!!!


Snapshot!

Kan bara säga att solen värmen skönt ute på min altan!

Dagens!

Idag bjuds det på en skön dusch med ansiktsmask och en burk tonfisk!
I

Promenad

Åhhh nu har jag varit ute på en timmes promenad i solen med min bästis <3
Vädret är verkligen underbart! Ikväll blir det stor 80-tals fest och snygga outfits!

Lördag

Som vanligt så är jag en morgonpigg jävel på lördagar, vakna halv åtta är lite små segt!

Efterlängtad dator!

Äntligen har jag fått tillbaka min dator som hade råkat på ett riktigt hemskt virus, så nu har jag en bärbar dator igen! Jag och datorer brukar inte riktigt gå så bra ihop...

Dagens vikt

Dagens vikt: 80.3kg

Sådär ja, då har jag vägt mig och det är inte roliga siffror....

Bild från i lördags!


Klassisk toalettbild på fyllan på toan! Klockrent!


Ångest

Jag får väldigt ofta ångest, just nu vill jag inte ens väga mig i morgon. Jag som lovade mig att hålla mig ifrån vågen och bara väga mig på måndagar och fredagar. Nu vill jag inte ens upp på skiten!!

Kan ärligt säga att jag ätit säkert en liter glass nu när jag varit sjuk!

Manikyr!

Efter jobbet var jag på manikyr för första gången, kändes bra att ta hand om sig själv!
Nu har jag rooosa naglar! (dålig kvalitet på bilden)

Känner mig fortfarande dålig... men börjar sakta men säkert känna den där kämparglöden!

Tillbaka...

Jag är tillbaka på jobbet idag, mår bättre men ändå inte hundra. Så träningen kommer skita sig totalt denna veckan. Men som ni säger vi alla hamnar i en svacka och det är bara att ta nya tag!

Tack!

Motivation?

Folk frågar mig ofta var jag hittar min motivation och inspiration att orka fortsätta kämpa med vikten. Idag känns precis allt värdelöst och jag är redo att ge upp. Så ge mig stöd för att bli frisk och komma igång igen!


Sjukis

Känner mig hängig och har ont i halsen, egentligen är jag inte jätte sjuk men vågar inte riskera något så är hemma från jobbet idag. Fick världens ångest igår för jag åt så mycket och det var bara onyttigt....
Tårarna bara började rinna och jag visste inte om jag överhuvudtaget kommer klara det här

Nyhet från GB

En fräsch isglass med ananassmak och fruktiga ananasbitar.
En glass för fruktälskare med endast 60 kalorier!


Denna glassen måste jag prova, tror det kan bli en riktig favorit!

Sjuk...

Jag håller verkligen på att bli sjuk känner jag så det blir ingen träning idag. Pappa kommer och hämtar mig efter jobbet så ska vi köpa med oss kinamat. Sen blir det sängen och filmtittande hela kvällen! Tänker då inte bli sjuk!

Tror detta kan bli en bra dag trots allt!

Fick sova väldigt mycket i natt så känner mig hyffsat pigg! Dessvärre har jag ont i halsen, hoppas jag inte blir sjuk nu bara!! Vägde mig inte i morse, får vänta till fredag!!

Pappa fyller år idag! =)

Vårruset!!!

Är det några som ska vara med på Vårruset när det börjar? Jag kommer vara med den 18e maj i Västerås!

Dagens träning!

60min step up

Var nervös inför detta passet, var många år sedan jag tränade detta. Men det gick så jävla bra så det kommer jag verkligen träna oftare! =)

Utmaning!

Jag lovar och svär att jag bara ska väga mig på måndag & fredag morgon framöver.

Detta kommer bli riktigt svårt!

Dagens vikt!

Idag stannade vågen på 79.3kg. Ett litet plus efter helgens bravader!

Dålig matdag!

Idag är en riktigt dålig dag, jag har ätit 6st rostade mackor totalt med marmelad och lite flingor med mjölk. Halllå var tog den riktiga maten vägen idag? Usch på mig.

Dagens träning!

45min lugn promenad

Bakisdagen

Jag hade det så ruskigt roligt igår, första gången på väldigt länge som jag faktiskt hade riktigt roligt på krogen. Skrattade så jag nästan dog, nu ska jag försöka ta mig iväg på en promenad. Känns som om hela dagen har blivit förstörd. Och så sov jag borta också så rutinerna är helt förstörda....

Paaaniiik!

Jag hatar att välja kläder inför krogen, och ikväll ska jag till och med dricka alkohol!!







Shopping på Tuna Park!

Vaknade som vanligt upp tidigt, kvart över sju. Så klockan 9 så bjöd jag familjen och Bella på nybakade scones innan vi skulle iväg och shoppa!

Blev lite smått och gott, löparjacka och t-shirt med papegoja. Vågade mig inte på att köpa de röda jeansen =)

Löparjackan är från Stadium SOC stl42, 399:-



Bilder från när jag vägde runt 94kg!

Vill aldrig mer tillbaka till den där tiden!







Underbara kläder från Lindex!


Dagens rastlösa aktivitet

Kunde inte sitta still ikväll så fick bli en 40min promenad i kylan <3

Kvällens middag!

Blev kyckling med cashewnötter till middag, fick lov att äte ute på kina med Bella. GOTT!

Känns som om att detta kan bli en träningsfri och ganska onyttig helg...


Shopping!

Blev lite spontanshopping med Bella efter jobbet, hon ska åka till Alanya och vara borta i 7månader så måste passa på att umgås massor nu! <3
Provade Gina Tricots jeans, dom för 199:- och jag kunde få på mig stl 33! Mega stolt, köpte även ett färgglatt linne därifrån. Och i morgon åker vi till Eskilstuna för ännu mera shopping. Mys!

Dagens vikt!

Dagens vikt: 79kg

Det bara fortstätter att gå neråt, kom igen nu!! =)

Fredagsmys

Äntligen är det fredag! Solen skiner och jag har gått till tåget (tar mindra än en kvart) och nu sitter jag på jobbet! För er som inte vet om det så jobbar jag på kontor och sitter still hela dagarna..

Vad har ni för planer för helgen?

Dagens träning!

30min bröstsim

Pedikyr

Idag unnade jag mig fotvård efter jobbet, och gud så underbart det var!! 1timme med massagestol och någon som tar hand om ens fötter och nu har jag röööda tånaglar. Kommer jag verkligen göra om inför sommaren =)

HJÄLP!

Min pappa fyller år på tisdag och vad ger man egentligen i present?!? Tips tack!

Idag är en bra dag för att...

... min snygga jeanskjol från Lindex i stl 42 börjar bli stor. Köpte den 24/10! Dags för en ny inför sommaren? =) Börjar kännas på mycket kläder nu att man minskat!



Underbara ting från Lagerhaus!


Dagens träning!

10min powerwalk
2min jogg, 1min walk X10 totalt 20min jogg
5min situps, rygglyft, armhävningar
20min crosstrainer.

Det är en trött kropp jag har just nu, orkade inte löpa på löpbandet riktigt idag så blev intervaller.

Wiihoo! Förlängt vikariat

Så var det officiellt, jag har fått förlängt vikariat till sista maj på mitt jobb. Känns som om att man kan andas ut i någon månad till igen. Har varit frusterande och stressande att inte veta något om sin framtid, fast det har jag såklart inte visat utåt =)

Grattis till mig!! Wiihooo!

Idag är en bra dag för att...

solen skiner.

tåget i morse gick så jag kom i tid till jobbet.

det är lilllördag.

jag ska på gymmet och svettas.

jag fick en komplimang om min blåa tunika som jag har på mig idag.


Nu vet jag vad Hi/Low styrka är!

Det är Aerobics med hopp, alltså stegkombinationer. Och jag ska säga er att jag och försöka röra armar och ben samtidigt går inte ihop. Jag har inte varit på aerobics på väldigt länge men jag försökte hänga med ändå. Var inte allt för jobbigt för kroppen men mer för hjärnan denna gången.
Vi avslutade med styrka och det var ett helt okej pass på 70min!

Hi/Low styrka, vad är det?

Mina kära vänner, jag tänkte testa på ett nytt pass idag! Men frågan är vad Hi/Low styrka är ?


Degmage

Bilderna som jag la upp igår, det känns liksom inte som om att jag ser en sån jätte stor förändring. Men det ska inte gå fort att gå ner i vikt, måste låta huden hinna med. Så trött på min hängmage och är rädd för att den inte ska följa med viktnedgången utan fortfarande hänga!!


Före&efter bilder -5.5kg!

Bilden med blå sporttopp är tagen idag med vikten 79.9kg!

(Bilderna är klickbara)



Dagens träning

44.45 min cykel
2mil
26,82 km/h
455kcal

Vågade mig inte ut och köra till Bodypump passet så tog mig i kragen och cyklade här hemma! Nöjd =)


Omotiverad

Jag sitter här på jobbet och jobbar över lite, och känner mig riktigt omotiverad till att träna Bodypump ikväll. Funderar på vad jag kan träna istället och kommer inte på något riktigt bra. Träningsvärken är blä idag!

Marsmålen!

Väga 78kg!
Jogga 30min på löpbandet!

Massage

Idag firade jag min viktnedgång med 1timmes vad, lår och ryggmassage. Snacka om skönt!

Guldjublet



OS-GULD TILL KANANDA!

Jag är rejält trött på att höra "vi hatar Kanada, de är så kaxiga". Jag istället är avundsjuk, jag vill vara kanadensare och också ha en vinnarskalle som dessa individer har!
Matchen igår var den roligaste jag har sett på väldigt länge, USA stod upp riktigt bra!


Februarimålen avklarade

Mina mål för februari var att:

Jogga 18min
Väga 80kg


Jag klarade dem, har klarat 22min jogging och väger just nu 79.9kg!

Veckans träning som var!

Måndag:
20min powewalk
22min löpning-löpband!!
5min roddmaskin
25min motionscykel

Tisdag:
60min BOX

Onsdag:
20min roddmaskin
10min vibbträning
30min crosstrainer

Torsdag:
30min bröstsim

Fredag:
Vila

Lördag:
80min box

Söndag:
300min ishockey

Dagens vikt!

Dagens vikt: 79.9kg

Det är helt galet att jag ser en 7:a framför min vikt nu!!!! Nu jävlar är jag taggad =)

Jag har under februari månad (min nyktra) gått ner totalt 4.3kg!

RSS 2.0