Du klarar allt Therese!

[x]78kg
[ ]77kg
[ ]76kg
[ ]75kg
[ ]74kg
[ ]73kg
[ ]72kg
[ ]71kg
[ ]70kg
 [ ]69kg
 


Vikten ja....

Morgonens vikt: 78.5kg

Maten går sådär... Träningen ska jag komma igång med!


Träningsvärk!

Jag har en sån jävla träningsvärk! Tränade hockey i lördags och igår var jag ute på 15mins jogging!! Kör hårt!

Sjukgymnast

Så har jag äntligen tagit tag i min onda rygg och gått till en sjukgymnast. Jag har så pass ont i ländryggen så idag fick jag akupunktur och ingen träning. Kommer köra på akupunktur två gånger i veckan och ingen träning sen hoppas jag på att smärtan blir mindre så man kan börja sätta igång med träning!

Träningssugen!!

Åhhh jag vill verkligen börja träna, även om jag inte gillar gym så är det nog just precis det jag behöver några gånger i veckan. Kan jag få sluta hosta så jag kan komma igång?! Går eller cyklar iaf till jobbet nu, så lite motion får jag iaf. Plus att jag bor på tredje våningen utan hiss!

Första dagen på halvfart!

I och med att jag var sjuk förra veckan ställde sig min kropp in på att inte gå ner i vikt, och igår åt jag för första gången på två veckor mat. Kommer nu äta lunch och resten måltidsersättning!

Morgonens vikt: 77.3kg
Start vikt innan nutrilett: 82.6
Minus: 5.3kg

Vikt Juli 2009: 94kg
Totalt sedan dess: 16.7kg


Sjukling

Så åkte man på en förkylning och blev hemma från jobbet i två dagar, ökade nästan ett kilo i vikt under dessa dagar. Men det går fort att få bort, åt lite extra för att bli frisk fortare =) Och ja, jag vet att jag kommer gå upp massor igen när jag börjar äta men nu har jag iaf fått en chans att börja om från början!

Otroliga vikt resultat!

En vecka har gått på min nutrilettkur och det går över förväntan. Har flyttat i helgen, så nu bor jag själv i en etta i Västerås. Kunde cykla till jobbet på stan i morse, så underbart! Fast börjar känna mig lite småsjuk...

Förra veckans vikt: 82.6kg
Dagens vikt: 77.9kg

Totalt: -4.7kg

SHIIIIIIT!

Tredje dagen med nutrilett!

Tredje dagen på min nutrilettkur och det går riktigt bra faktiskt. Har haft fullt upp med min nya lägenhet, på lördag flyttar jag hemifrån! Har idag fixat inlägg till mina skor som är formade efter mina fötter, läkaren trodde att det skulle bli bättre i knät då så nu får jag hoppas!

A new beginning

Morgonens vikt: 82.6kg

Nurilettkur!

RSS 2.0