Yosa


Köpte med mig Yosa havreyoghurt från hälsomässan i helgen.
Testade den nu och gillade den verkligen, perfekt mellanmål för oss som inte tål laktos!


Sötsaker!

Helgen har bjudit på hälsomässan i Stockholm, väldigt intressant och kom hem med massa tidningar och produkter! Blev ändå en onyttig helg i form utav ; en halv pizza, popcorn, natugodis, en tårtbit och en bulle och även en flaska vin. Men det kommer inte att bli något mer socker nu i veckan! Kämpa på!


Jag känner mig starkare

För varje dag som går så står jag inför en ny utmaning. Idag är det hemmabakad banankaka på jobbet, igår var det godis och dagen innan det kärleksmums. Varje gång står jag där och ser på sockerbomberna och känner suget, igår tog jag till och med upp några godisar och luktade. Men jag är stark, jag tänker inte äta godsaker! Jag har inte lagt någon stor energi på min kost, förutom detta stora steg i mitt liv, att försöka sluta på socker. I söndags fick jag ett bakslag, jag köpte lösviktsgodis! Men jag känner det inte som ett stor fall, för jag vet att efter den gången så kommer jag vara starkare, jag kommer inte äta socker i veckorna!
Mina två stora utmaningar just nu är att fortsätta få in träningen som en rutin i min vardag och att inte äta en massa socker och sötsaker. När jag klarar av dessa två saker i min vardag kommer jag ta tag i kosten och försöka äta strikt så att jag går ner mina 10kg som jag vill bli av med.

Varje litet steg i rätt riktning gör mig starkare, jag klarar allt!

Träningen v44

55min Afrodans
55min Crosstrainer
55min Gym
55min Innebandy
55min F&S Medel

Förra veckan lyckades jag få in träning fem dagar, mest nöjd är jag med att i fredags stod jag på crosstrainern i 40minuter i sträck! Älskar passet Medel hos Friskis! Hoppas ni andra har haft en bra träningsvecka.

Din inre skönhet speglas i din yttre

"Jag älskar dig oavsett vad du väger, så du behöver inte gå ner i vikt."

Jag trivs inte med att väga 77kg, jag vill ner i vikt bara för min egen skull. Jag vill bli mindre och lättare för att jag ska orka träna mera och känna mig snyggare! Jag är älskad oavsett hur jag ser ut.


Vägran

"Du måste ställa dig på vågen Therese!"

Jag vill inte, inte just nu. Jag har mens och känner mig så otroligt stor så jag vill verkligen inte se att det står ett plus på vågen. Fortfarande inget godis! Varför är siffrorna på vågen så viktiga för???

RSS 2.0