Sommarvärme

Jag kan inte tänka mig att jag snart har gått ner 20kg sen jag började med denna bloggen för två år sedan. Det är mitt nya mål, att komma ner på 74kg! Kör hårt! =)

Ett mål klarat!!

Jag fick för ett år sedan ett par jeans utav min vän.
"Dessa ska du ha som ett mål att komma i."
Idag fick jag på mig dessa!!!!

Sommarpresent!

Äntligen kan jag göra smoothie, en liten present till mig själv!

Veckans vikt

Morgonens vikt: 75.7kg
Förra veckans: 75.9kg

Trodde aldrig att det skulle bli ett minus efter denna helgen, inga promenader, alkohol och godis =)

Veckans vikt

Förra veckans vikt: 76.9
Vikt idag: 75.9kg
Totalt sen 2år tillbaka: 18.1kg

Underbara resultat! =)


Dålig uppdatering!

Har under den senaste veckan testat på "sambo-liv" med min älskade pojkvän. Han bor vanligtvis i Stockholm men är här och vaktar sina föräldrars hus så jag passar på att bo där. Funkar bra!
Har fortsatt med promenader, dock inte lika mycket. Äter inget onyttigt, förutom några tryfflar och en mjukglass jag unnade mig i helgen. Ställde mig nyss på vågen och har inte gått upp i vikt. I morgon kommer en uppdatering på vikten! Hoppas på minskning.

Stolt ägare utav dessa!


Det där med kärleken

Jag har träffat världens mest underbara kille som jag nu har varit tillsammans med i snart tre månader. Helt plötsligt träffade jag någon som jag verkligen kan vara mig själv med, och som tycker om mig för den jag är. Hur många år har jag egentligen inte gått omkring och tänkt att ingen kan tycka om en sån tjockis som mig? Att jag inte förtjänar någon som tycker om mig, för jag tycker ju inte ens om det jag själv ser i spegeln. Även om att jag vet innerst inne att han verkligen tycker om mig så dyker dessa gamla hjärnspöken upp ibland. "Du duger inte." "Jag förtjänar inte en sån här fin och snäll kille så som jag ser ut." Förhoppningsvis så lyckas jag hålla dessa spöken borta och att jag bara njuter och är mig själv. För kärleken är verkligen underbar! Och vem säger att jag inte förtjänar en snygging till pojkvän bara för att vågen visar några kilon mer?

Great!!

Jag är så grymt stolt över mig själv att jag fortfarande inte har ätit något godis eller annat snacks sen den 28e maj! Plus att jag går mina dagliga promenader, kan inte bli bättre just nu!

stekande hett

Två timmarspromenad längs hamnen är inte helt fel en dag som denna. Men sandaler är verkligen inte bra för fötterna, nästa gång får det bli joggingskor på! Jag har så otroligt mycket energi i kroppen nu när jag försöker börja bli nyttig igen!

Morgonens vikt!

Vilket resultat vågen visade i morse när jag gick upp kl 04,00 för att börja jobba kl 05,00.

Förra veckans vikt: 80.7kg
Morgonens vikt: 76.9kg
Förändring: 3.8kg


Tips på gröt recept tack!!

Jag vill gärna ha tips på en nyttig gröt som man kan blanda ihop själv och ha hemma. Hittar verkligen inget bra på internet och tänkte om ni har några tips på något =)
Idag trotsade jag huvudvärken, tog ett stort glas vatten och gick ut på 50minuters promenad. Ska ut på en promenad snart igen och möta upp pojkvännen som äntligen kommer till mig efter en veckas jobb utomlands. Saknar!

Söndag!

Min nyttiga vecka tog slut igår när jag började dricka alkohol, tyvärr får man sota för det idag då huvudvärken gör sig påmind. Ska försöka ta mig ut på en hyffsad lång promenad ändå senare i eftermiddag. Förstår inte varför jag alltid ska vara så morgonpigg, vakna tjugo över åtta är inte okej på en söndag! Jag har bränt mig, solade lite väl mycket igår =)

Vilket vackert väder!

Hur underbart är inte vädret just nu? Trots att jag kom hem runt tolv från jobbet igår så tog jag mig ut på en 45minuters promenad i solen kl 08,00 i morse. Var redan varmt då, och nu kokar det ju om en.
Hann med att ligga vid en pool och sola med tjejerna innan jag började jobba halv tre, inte så lockande att sitta inne på jobbet nu hela kvällen. Fortfarande inte ätit något godis alls =)


För hon ska klara det här!

Nu har jag varit godisfri i fem dagar, går som en dans på rosor. Plus att jag har tagit minst 50minuters promenad varje dag. Hoppas att nystarten visar lite resultat på måndag morgon när jag ska ställa mig på vågen =)
Det bästa är att jag har så mycket mer energi just nu!

RSS 2.0