Lev livet!

Idag bjöds det på en långpromenad med bästa Malin!! Snacka om att tiden bara flyger iväg när man är ute och går med en vän. Nu blir det en måltidsersättningsbar till middag och någon frukt.
1mil på 1h 45min!


Onsdagens tacksamhet!

Igår var jag tacksam över att det hade slutat blåsa ute.
Jag var även otroligt tacksam över att mitt knä inte gjorde ont under träningen, inte ens när jag joggade!
Jag är även tacksam över att jag har ett jobb, även om det är riktigt stressigt på kontoret så är det skönt att vi kan sitta och skratta och skoja med varandra. Det ger en lite extra glädje!

Träning ger energi!

Jag älskar att jag har kommit igång med träningen igen, testade mitt löparknä idag och det gick bra i 13minuter sen rök konditionen! Haha, men då hade jag tränat i 70min innan så det är okej. Så nu är det bara att börja jogga lite lätt då och då för att hålla igång konditionen!
Har druckit två koppar kaffe idag, tror jag känner mig lite piggare!

Kaffe eller inte kaffe?

Jag funderar på om jag ska börja dricka lite kaffe igen, slutade med det då jag drack för mycket. Men kanske skulle två koppar kaffe på förmiddagen ge mig den där lilla extra energin? Vad tror ni? Känner mig ofta otroligt trött på eftermiddagen och tappar liksom suget för allt...

Dagens 3 tacksamheter!

 • Idag är jag tacksam över att jag har ett jobb, har verkligen inte varit på humör överhuvudtaget men hade jag inte haft ett jobb så hade jag nog inte ens tagit mig upp ur sängen.
 • Jag är även tacksam över att solen visade sig, trots att det blåste som bara den.
 • Jag är även tacksam att jag reste mig upp, rak i ryggen efter min hetsätning idag och tog mig ut på cykeln. Det var inte mycket träningen men det var iallafall bättre än slapp i sängen!

Dagens träning!

Skulle egentligen åkt på ett pass step up idag, men med tanke på att jag hetsåt så mådde jag illa och mitt knä har börjat gör ont igen. Vet inte hur jag ska klara av utmaningen 2000st trappsteg denna veckan!
Cykel: 28.30min 7.3km på landsväg i blåst.
Plankan: 30+30sek
Armhävningar 10+10+10st
Jägarvila 20+30+10sek

Jag måste sluta med hetsätningen

Jag har precis hämtat mig från hetsätningen, mår riktigt illa men jag spyr ju aldrig upp något utan äter bara en massa. Denna gången fick jag i mig en portion tomatpasta från nutrilett, 2limpmackor med kaviar, en mellismuffins, en nutrilettbar och två morötter. FAN!

10 saker jag är nöjd/stolt över mig själv!

 1. Jag älskar mina mörka ögon.
 2. Jag är stolt över min kropp som orkar med all träning.
 3. Jag är stolt över mig själv att jag är självständig.
 4. Jag är modig!
 5. Jag älskar mitt leende som sprider glädje.
 6. Jag är nöjd över min sociala förmåga.
 7. Jag är stolt över att jag läser en distanskurs på högskolan fastän jag inte tror att jag klarar av att plugga.
 8. Jag är stolt och nöjd över att jag startade denna bloggen då jag har blivit ärligare mot mig själv och andra i min omgivning angående min vikt. Jag är även mer öppen om vikten.
 9. Jag är stolt över att jag tagit tag angående om att bli kontaktperson för barn och ungdomar.
 10. Jag stolt över att jag är jag!


Party like a rockstar!

Ikväll är det fest som gäller!! Men först ska jag laga lite kyckling med grönsaker till min far och mig =)
Dansade zumba i morse och åt en gröt brunch, igår åt jag pizza och naturgodis. Varför vara nyttig precis hela tiden för? Ikväll ska jag hålla mig till en flaska vin, men jag vet ju hur det brukar sluta...

Maxtesten!

Kom hem runt åtta ikväll efter en jobbig dag på jobbet och en träff med en vän. Bestämde mig för att maxtesten på 6veckors utmaningen måste göras och så här blev resultaten!

Plankan: 36sek
Armhävningar på knä: 15st
Upphopp 1min: 44st
Jägarvila: 31sek

Motionscykel nivå3av8 30min
1mil och 249m
281kcal

Stolt över mig själv!


Idag är jag stolt över mig själv att jag tog mig i kragen och gick på ett informationsmöte om att bli kontaktperson för barn och ungdomar på socialkontoret. Har länge funderat på det, men nu är det slut på att bara fundera. Nu ska saker och ting ske också! =)


Update

Måndag:
30min promenad
70min step up

Tisdag:
70min Body Pump

Onsdag:
60min pilates

Hockeybrudar!

Varför vågar inte tjejer testa på hockey?? Jätte rolig träning ju! Brudar som bor i närheten utav Västerås/Köping, ingen som är sugen på att testa? =)

Utmaning!Idag börjar Ellas utmaning! Länk här
Min egna utmaning är att jag ska ner från 83kg till 79kg!
Belöningen är fotvård på salong!


Modiga Therese

Jag har idag varit en modig tjej, jag tror faktiskt det var riktigt länge sedan jag var så otroligt nervös som jag var idag! Har under en period pratat lite till och från med en kille från Göteborg på internet, och nu skulle han åka igenom Västerås och undrade om jag hade lust att bara säga hej en snabbis. Och jag vågade! Det varade inte länge, men vi hann babbla på. Och det värsta är att han var så sjukt snygg!!
Ikväll blir det bio-dejt med en kille, inte för att jag är intresserad utav honom men filmen Inception sägs vara bra!

Confession

Jag måste erkänna ett beteende som jag har, jag gör det i smyg och jag vill helst inte ens erkänna. Men jag hetsäter, har jag väl börjat så går det inte att sluta. Allt som jag kommer över åker ner i min mage, och detta sker oftast när jag är själv hemma och ingen ser mig. Detta hände mig igår, även om jag inte hann äta allt för mycket då jag skulle iväg och träna så hatar jag dessa stunder då det inte tar stopp...

...

Fick ett sockeråterfall idag!! Men nu jävlar är det slut på skiten!! Kämpa på!

Nya tag? Igen....

Jag har verkligen varit usel på att uppdatera, och jag har verkligen varit usel på allt som heter mat och godis. Jag är rejält sockerberoende för tillfället, och jag har fått sämre hy och mår sämre. Vägde 81.6kg i morse, har vägt MER under denna perioden. Hur löser vi detta problemet jag har då?? NOLLTELERANS MOT GODIS!

Kommer även köra mkt på måltidsersättningar nu under en period, men inte enbart för det klarar jag aldrig!

Min nya bästa vän!


Jag har fått en ny vän!


...

"Du fuskar bara mot dig själv när du äter godis"

Jag har helt enkelt kommit av mig helt med precis allt...


RSS 2.0