Blä

Snacka om att inte ha någon inspiration eller motivation att ta tag i vikten igen... Det går uppåt!

Ge mig kraft och energi!!!

Nya tag!

Jag måste skärpa mig nu, jag måste komma igång!! Jag ska trotsa min onda tå (trodde jag hade brutit den på fyllan i Leksand) och ta en promenad idag efter jobbet. Nu ska fettet brinna!

Frågan är hur jag ska hålla mig borta från alla alkohol?

Midsommar!

Jag vill tillbaka till Leksand!

Glasögonorm!


Vikten

Morgonens vikt: 80kg

Helgen i Leksand var underbar!


Helg!

Nej min sockerfria period gick jätte bra i några dagar, nu går det bara utför igen. Åker till Leksand i morgon och firar midsommar med ett stort gäng vänner. Så på måndag ska jag börja ut och gå och försöka hålla igen på sötsaker, nu är det slut på det här. Pendlar runt 81kg just nu, skönt att jag inte går upp allt för mycket åtminstonde.

...

Jag har blivit glasögonorm på äldre dar!

söndag

Har haft besök från Småland i helgen, riktigt trevligt. Hoppas du flyttar hit Elin! Så mycket mat, godis, snacks och alkohol har helgen bjudit på. Vill inte veta hur många kilon man har gått upp!

Vikten

Fredag! Och regn lagom till helgen bara för att man ska vara ledig...

Morgonens vikt: 80.4kg (-1.1kg sen i måndags).
Se vad lite mindre socker kan göra med kroppen och siffror!

I helgen får jag besök utav Elin från Småland, kan bli en hel del bus, mys och fest!


Kvällen

45minuters promenad ute i värmen, inget godis och inget socker. Tonfisksallad och någon macka för mycket men en helt okej dag. Gäller att inte haka upp mig på saker just nu, ta en dag i taget!

Onsdag

Så var det onsdag och jag har precis tackat nej till bulle här på jobbet. Trött är jag men känns ändå bra att jag har klarat mig utan socker! Tänk om jag kunde sluta dricka alkohol varje helg också, då skulle jag ju rasa i vikt.

Förlåt för att jag är så dålig på att svara på alla kommentarer, är riktigt usel på att blogga just nu!

Tisdag

Ännu en dag utan godis! Tyvärr blev det en färdiglagad paj och kinamat istället, men som sagt var godissuget ska bort!! =) Idag beställde jag äntligen glasögon!

Måndag

Första dagen har gått bra, inget godis än så länge! Åt på grekiskt restaurang till lunch så blev lite väääl mycket mat där. Men vad gör det ? just nu koncentrerar jag mig på att hålla mig ifrån alla godsaker!!

Operation sockerfri!

Idag börjar jag min kamp mot sockret!

Dagens vikt: 81.5kg

Föll för frestelsen

jag kunde inte hålla mitt sockerberoende på håll idag, fick lov att ta en bit bulle och en kopp choklad. Så himla trött är jag när jag sitter här på jobbet. En timme kvar! Sen blir det promenad med en vän!

Torsdag

Nu är jag tillbaka till vardagen igen, måste bli av med mitt sockerberoende och det har börjat bra idag. Tackade nej till bulle på fikarasten nu på jobbet. Sitter och äter ett päron istället. Kommer äta en sallad med lite salladsost till lunch.

bilder från Alanya


Hemma igen!

Jag är hemma från Alanya, sov ungefär 4timmar i natt. Har redan börjat flagna på ryggen och ser redan blek ut? Har haft det riktigt bra. Har ätit riktigt mycket god mat, latat mig och druckit en massa alkohol.
Dagens vikt blev trots allt 81kg. Nu kör vi järnet va?

RSS 2.0