Äntligen helg!

Har varit i Helsingborg med jobbet i två dagar, tränade lite crosstrainer på hotellet morgonen vi skulle åka. Annars har det blivit massa god mat, men fortfarande inget godis! Igår var jag ut på krogen med tjejerna, blev en hel del vin. Sov till 10.30 i morse, herregud! Ska snart ut och gå och städa innan jag börjar bli bakis och seg.

Idag är den stora dagen, jag och min pojkvän från Stockholm blir sambo! Flyttlasset kommer ikväll.

Lunchträna!

Underbara jobb som låter mig ha egna tider så jag kan åka och träna F&S Medel på lunchen =)

Gymmet är inte min bästa vän, än...

Idag körde jag och H axlar och biceps på gymmet. H tränar väldigt mycket och jag har svårt att tycka om att gå på gymmet, så det är bra att jag har henne en gång i veckan.
55minuter blev det totalt!


Det är inte lätt alltid...

Jag gjorde det värsta felet man kan göra igår när jag kom hem från träningen vid halv åtta. Jag tog en måltidsersätting(pulver) och ett fiberbröd. Orkade verkligen inte ställa mig och laga mat den tiden men ville få i mig något vettigt. Det slutade med ett godissug, så den kvällen fick jag även i mig två mackor till, en clementin och två finn crips och lite nötter. Damn, jag måste sluta små äta men det är så otroligt svårt.

Jag vill se ett minus till på vågen nästa vecka!!!!

Medel gympa!

Så har man varit på sitt första gympa pass på friskis, var jobbigt men roligt!! Svettades och hängde inte riktigt med på allt!

Veckans utmaning

Kommer att bli att fortsätta köra på, en vecka utan godis är enkel men det är nu jag verkligen kommer sättas på prov. Jag ska försöka att träna på bra och gå mina promenader trots en resa till Helsingborg med jobbet och en krogkväll med tjejerna denna veckan!

JAG KLARAR ALLT!


Veckans vikt!

Förra måndagen: 78.2kg
Nu: 77.2

Minus 1kg!!

Laktosfri nyhet i hyllan!


Efterlängtade fredag!


Vilken underbar dag, -3grader och fick skrapa rutorna i 10minuter.
Men vad gör det när det är FREDAG? =)


Störst av allt är kärleken


Skönhet ligger i betraktarens ögon

Ett utdrag från min blogg i juli 2009
http://slutavarafet.blogg.se/2009/july/utkast-jag-star.html#comment

"Jag står ofta framför spegeln och drar in magen, drar undan fett som hänger, allt för att få en bild av hur jag skulle se ut om jag vore smal. Skulle jag bara gå ner 15kg så skulle livet vara så mycket enklare. Ännu bättre vore det om jag kunde gå ner 25kg då skulle jag till och med kunna vara snygg. Men jag som alltid har varit överviktig vet ju faktiskt inte hur det är att vara smal, jag har alltid varit den tjocka. Hon som är mullig, det är liksom jag, Therese."


När jag skrev detta inlägget vägde runt 92kg, nu ligger jag på 78kg. Har mitt liv blivit mycket enklare? Känner jag mig snyggare? Svar ja! Men jag vill fortfarande sträva efter att gå ner mer i vikt i en tro om att jag ska bli snyggare. FEL! Tycker jag inte att jag är snygg nu så kommer jag inte att göra det då heller. Det gäller att börja älska sig själv, se sig själv i spegeln och säga att jag älskar mig. Jag duger precis så som jag är och jag är lycklig! Hur kan kilona på vågen avgöra om jag är snygg eller inte?


Afrodans!

Nu har jag äntligen vågat gå på pass på f&s också, riktigt kul var det. Dansade dock barfota och fick såklart en blåsa på tån som blev till ett sår. Bit ihop!
Vad tränar ni helst?

Vikten i siffror!

Måndagens vikt: 78.2kg

Mitt mål är att komma ner på 69kg, men just nu känns det som ett riktigt stort mål. Så 74kg här kommer jag!!! Nu ska vi se till så att det blir ett minus på måndag morgon!

Fackellopp för oss i Västerås!

Nu på söndag den 23e oktober så anordnar friskis och svettis ett fackellopp. För mer information: http://web.friskissvettis.se/vasteras___3184.aspx?puffId=3273

Jag kommer dra med mig pojkvännen dit, kom dit ni också!! =)

Finns inget dåligt väder!

30 minuter promenad i spöregn är inge roligt, men vad gör man inte när man har utmaning!

Frisk på friskis?

Har varit förkyld en vecka och alltså inte tränat. Köpte ett träningskort på friskis och svettis och ville verkligen komma igång. Idag var jag där, hoppas inte att min förkylning blir värre. Har ett sånt bra jobb just nu så kunde åka iväg och träna mitt på dagen för att sedan komma tillbaka och jobba igen! =)

15min crosstrainer
35min styrka (hyffsad lugn)

Veckans utmaning!

Denna veckan har jag en utmaning åt mig själv. Minst 30minuters promenad varje dag!

Detta sitter på mitt kylskåp!

JAG KLARAR ALLT!

78kg
77kg
76kg
75kg
74kg
73kg
72kg
71kg
70kg
69kg


Lite ljus i höstmörkret

Jag läste nyss i en tidning om Leo Babauta, som lever enligt Zenfilosofin. Han gav några bra tips på hur man kunde få en lugnare vardag och tänkte dela med mig utav några utav dessa. Besök hans blogg på www.zenhabits.net.

 • Livet är kort, ta vara på det
 • Tacksamhet är kortaste vägen till att bli nöjd
 • Ta stegen mot förändring
 • Låt inte träning vara tråkig
 • Kasta inte bort tid på saker du inte gillar
 • Allt du stressar över betyder inget om fem år
 • Alla dina misstag har ett värde
 • Sluta tänka och börja leva
 • Förväntningar gör oss olyckliga
 • Ta tid att äta frukost
 • Öva på att göra ingenting
 • Sätt ett mål
 • Tala om ditt mål för andra
 • Be om hjälp när motivationen falnar

Noll motivation

Hur kan motivationen aldrig infinna sig? Jag vill träna, jag vill gå ner i vikt. Men varför sätter jag inte bara igång med "det nya livet" och börjar tränar? Blev helt plötsligt deppig och vill bara ligga i soffan och äta B&J.
Men jag får inte, jag bör inte och jag ska inte!! Fan om jag hanmar i den fällan nu!

Ge mig lite motivation till att bli lite hälsosammare, jag vet att jag mår så mycket bättre när jag äter bra och rör mig.

Status

 1. Jag har köpt ett halvårskort på friskis och svettis (Nu ska jag bara börja träna)
 2. Jag blir om 24dagar sambo med min underbara pojkvän!
 3. Jag äter bara laktosfritt och insett hur god tofuline glassen är.
 4. Jag har fått en sån träningsvärk efter ett gympass med en vän så jag inte ens kunde sätta mig ner. Kommer fortsätta med ett sådant pass med henne en gång i veckan.
 5. Jag har börjat mitt nya jobb där jag har egna tider så jag kan åka iväg och träna när jag vill.
 6. Jag har börjat min utbildning för att bli kontaktperson åt barn och ungdomar hos socialen.
 7. Jag väger just nu 78kg.
RSS 2.0