...

"Du fuskar bara mot dig själv när du äter godis"

Jag har helt enkelt kommit av mig helt med precis allt...


Kommentarer
Postat av: Eva

Hmmm...jag med. Ska ta nya tag nästa vecka. Är du på?

2010-09-03 @ 14:21:29
URL: http://www.evasval.blogspot.com
Postat av: Mats

Kom igen nu för fan! Du VET att du inte trivs med det och vill gå ner! Ta tag i det NU, inte NÄSTA VECKA! Vill du gå ner dom där extra kilona eller vill du gå runt bära på dom och känna dig obekväm? Lätt val tycker jag!KOM IGEN NU!! JA, NU!

2010-09-04 @ 12:07:36
URL: http://www.formjournalen.se/
Postat av: Wickie

hej!

vet hur det är. Gör en deal med Eva som kommenterat ovan, hon är ju intte på samma linje. Stötta sedan varandre och var ärliga med era fall. Det är alltid lättare om man är två eller flera.

Du fixar detta - ge inte upp!

Kram

Wickie!

2010-09-04 @ 20:24:10
URL: http://motmalet.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hoppas du kommer på rätt spår snart igen!

2010-09-05 @ 12:23:32
URL: http://sandrella.blogg.se/
Postat av: Klara

Jag känner inte dig, så egentligen ska jag inte kommentera. Men jag kan inte låta bli. Jag ser mig själv i dig så pass mycket att jag måste säga min åsikt. Jag utbildar mig just nu till Hälsopedagog och det jag fått lära mig mest är hur viktig balansen är i vardagen. Jag blir ledsen när jag ser hur det verkar (eftersom jag egentligen inte har faktan) som du "hakat upp" dig på din vikt. Ditt liv är så mycket mer än hur mycket du väger, eller hur du ser ut!

Om du äter godis en dag, då du enligt dig själv inte bör äta, så släpp det. Ska du väl äta godisen, se till att njuta! Jag vill inte vara negativ, utan realistisk eftersom jag förhoppningsvis kommer arbeta med detta i framtiden. Det enda som kommer göra dig nöjd i längden, som jag tror, är om du accepterar dig själv. För om du lär dig älska dig själv, hur hippie det än låter, så kommer dina kilon att försvinna, men det kommer inte längre spela någon roll vid det laget, eftersom det inte längre finns något värde i att vara "smal".

Jag hoppas du förstår vad jag vill säga, jag vill inte påstå något elakt, jag vill bara inte att en sådan bra tjej (som du verkar vara) slösar, i min mening, bort din tid på att oroa dig över hur du ser ut.

2010-09-06 @ 00:35:34
Postat av: CaTTis

Skit samma! Ta tag i det igen bara!!!

Kom igen nu!

2010-09-14 @ 22:11:46
URL: http://cataztrof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0