Helgens fynd!

I helgen så blev det en del shopping, det absolut bästa fyndet jag gjorde var en stor herrklocka från Ur och Penn. Har länge trånat efter en stor klocka, men eftersom att jag aldrig använder en så vill jag inte lägga ut pengar på någon. Men gick in och kikade lite i affären och hittade denna för ynka 198kr. Så jag slog till på en gång och nu sitter den där på handleden så fint så.


Kommentarer
Postat av: L + 100 kg

Skitsnyggt med en stor herrklocka:D Jag har också en sån där stor..fast typ med rött armband.:)

2009-08-10 @ 10:18:13
URL: http://tuggaa.blogg.se/
Postat av: Elin

oj. verkligen fynd!

2009-08-10 @ 10:29:02
URL: http://elinarnehed.blogspot.com
Postat av: CaTTis

Ja men de förstår jag..=) Vad var din vikt när du började?



Jag insåg min övervikt för ungefär ett år sen exakt. Då vägde jag 89, någonting... Men visste själv att jag hade varit över 90... Men fick aldrig bevittna de på vågen... Så då började jag, röra på mig igen och äta bättre. Jag körde rätt mkt på Naturdiet påsar som jag blandade själv! =)



Jag gick upp nästan 20kg på två år, efter att jag skadade knät och fick opererat de osv. Gick från 8träningar i veckan till 0. =( Så de var ju inte kontigt, men jag trodde aldrig jag skulle gå upp. Så de var som en omvänd anorexi, jag såg inte att jag blev större och större i speglen.



Nu är mitt knä mkt bättre fast inte riktigt 100% än. Men för ett år sen började jag spela basket igen och fick då kroppen i rörelse igen. Även ifall de inte är/var på samma nivå som jag var på innan jag skadade mig. Då vägde jag 72kg fullt tränad.



Idag väger jag ca.85kg. Har gått upp nu i sommar och sen i vintras. För då var jag nere och vilade på 79... Men med ups and downs i livet är de inte lätt att alltid fokusera på vad äter..=/



Sen i april har jag även tränat minst 2ggr i veckan upp till 4ggr i veckan. Så jag har nog lagt på mig en del muskler. Så därför har jag inte bara dokumentation på vikten utan även på omkretsen av min kropp på olika ställen och även foton! =)



Så de skall bli kul o jämföra korten på mig senare i höst! =) Oj detta blev ett långt inlägg...=/ hehe Hoppas du orkar läsa. Kram

2009-08-10 @ 11:23:36
URL: http://cataztrof.blogg.se/
Postat av: CaTTis

Ah fy fan! De låter som vi har samma väg att vandra ungefär... hehe Jag är 172cm...



Men vi får peppa varann och komma med tips tycker ja! =) Jag följer din blogg nu iaf..=9 jag behöver lite nya idéer... =)



Vad gör du annars? Jobbar, pluggar? kram

2009-08-10 @ 12:43:31
URL: http://cataztrof.blogg.se/
Postat av: CaTTis

Jao du, just nu har jag haft en sommar utan turen att hitta sommarjobb..=/ Så därför har jag haft mkt tid till att träna. Annars så pluggar jag till lärare, så de sätter igång om 3 veckor.



Är ifrån Göteborg men flyttade till Trollhättan efter skadan och att jag kommit in på högskolan. Varför de blev trollhättan var för att jag hade pojkvän som kom därifrån. Så nu är vi sambos. =)



Vart är du ifrån? Livet går bra annars?

Ja visst är de grymt kul att få inspiration av andra. Plus att när man skriver av sig om hur man lyckats, så får man så mkt respons! =) Och det peppar en enormt mkt tycker jag! Kram

2009-08-10 @ 13:19:53
URL: http://cataztrof.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Har skrivit ett inlägg om "I taket lyser stjärnorna/Cancer" i min blogg. Skulle betyda ifall du kunde läsa det och svara på frågan jag ställer i inlägget.



Kram :) /lovisarosen.blogg.se

2009-08-10 @ 13:55:08
URL: http://lovisarosen.blogg.se/
Postat av: Lovisa

okej :( dog dom i det?

2009-08-10 @ 14:03:52
URL: http://lovisarosen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0