Helene Tursten - Det lömska nätet

Tänkte tipsa om en ruskigt bra bok, läste den förra veckan och jag älskar verkligen Helenes böcker. Det är action från början och du behöver inte känna att du måste läsa halva boken för att komma in i den. Har alla hennes böcker i min samling, och de flesta har gjorts om till film, men jag rekommenderar att läsa dom istället.


När arbetarna på en byggfirma i Göteborg river en nedbrunnen gammal träkåk upptäcker de liket efter Mats Persson, spårlöst försvunnen sedan en novemberkväll 1983. Utredningen var omfattande den gången och det sista säkra vittnesmålet visade på att han kommit nära sanningen om mordet på sin far som skett fyrtio år tidigare.
Samtidigt som cold case-avdelningen arbetar med fallet råder extrem arbetsbelastning på våldsroteln.


Kriminalinspektör Irene Huss och hennes kollegor lägger ned all kraft i jakten på en mördare som inom loppet av några dagar har dödat två tonårsflickor. De upptäcker snart ett mönster, men tiden är knapp fler flickor riskerar att falla offer för mördaren.



Antal sidor: 330
Utgivningsår: 2009



Kommentarer
Postat av: maria 16 år och flyttar hemifrån

behöver bra tips påböcker, :d ska kolla in denna då!



http://www.mariaelisabeths.blogg.se

2009-07-16 @ 10:34:29
URL: http://mariaelisabeths.blogg.se/
Postat av: Erica

Svar: Det är faktiskt på naturdiets hemsida. Det står något om viktprogram och sen får man välja kickstart, hlla vikten eller nått sånt. men skit i det :D Ta nått bara.. Sen kommer du till viktdiagrammet :D

2009-07-16 @ 10:56:02
URL: http://ericagrimberg.blogg.se/viktbloggen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0