Tisdag

Igår tränade jag Bodypump, får se om jag orkar med ett pass box ikväll har sovit dåligt två nätter irad nu.

Känns som om att jag håller på att falla ihop totalt, som om att jag inte har någon mer motivation för att klara det här. Man behöver nog mer stöd än vad man tror när man ska ge sig in i en viktkamp...

Kommentarer
Postat av: CaTTis

Ah okey. Jo men visst klarar du det...=) Jag håller tummarna! Dock får du inte bli besviken och tappa taget om du inte när målet till helgen.



Ett tips på hur du kan göra för att inte sätta upp ett datum... räkna istället hur många dagar de tog från ett delmål till ett annat. Och nästa delmål du har så skall du klara de på lika många dagar eller kortare! =) Bara lite annorlunda, men då slipper man stilla sig blind på just ett datum, typ på lördag! För då tror jag man nästan påverkar sin kropp lite...=P haha Eller de kanske bara är jag som tänker så.



Fortsätt kämpa nu! Du klarar de. Jag står fortfarande kvar på 82,5kg. Så du närmar dig bara mer o mer ju...

2009-10-13 @ 11:21:23
URL: http://cataztrof.blogg.se/
Postat av: CaTTis

Ah jo, fast de beror ju lite på vad det är du har som mål?! Jag har till exempel: att jag vill gå ner i vikt, jag vill att de skall synas och att jag skall stanna där! Dock vill jag inte helt gå över till måltidsersättningar, för då går man upp så fort du äter lite mat. Och mat skall du ju klara av att äta! Samma sak som att jag vill kunna äta en godispåse/chipspåse med dipp på helgen! En dag i veckan iaf, skall jag OM jag vill kunna unna mig det. Jag har haft problem med att äta någon godisbit varje dag, och de måste ta slut. Och även småäta hela tiden på dagen! Måste skaffa mig ordentliga "mat tider". =) Det är mitt mål! Och sen vikten jag strävar efter är 72kg. Vettefan om jag kommer komma dit... men de är en annan femma.



Vad har du satt upp för kortsiktiga mål och långsiktiga mål? Vad har du för tankar kring hur du vill att de skall vara sen? man måst tänka lite frammåt, så man vet vad man har å se fram emot! =)



Ja men 4kg, blir snart 3, snart 2... och så går inte jag ner hela tiden heller! =/ kram

2009-10-13 @ 13:03:05
URL: http://cataztrof.blogg.se/
Postat av: CaTTis

Therese! Klart du klarar det här... KOM IGEN NU!

Hejja, hejja, hejja!

2009-10-18 @ 21:59:04
URL: http://cataztrof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0