...

Jag vet inte vem jag ska prata med, och jag tror ändå inte att någon förstår mig. Mina hjärnspöken har kommit igång på riktigt och vägrar ge upp. Jag kommer aldrig våga träffa någon!

Kan man få leva med kläder på sig resten utav livet?

Kommentarer
Postat av: Fattie

Först: Grattis till minuset :)

Sen så förstår jag att du är orolig.. men om det är rätt kille så kommer han tycka du är vacker både med och utan kläder!



Svar: Hihi nämen! Kul att kunna stilla nyfikenheten! Braaa att du är rosenskimrande! Det där skimret är ju livets lilla guldkant ;)



DU HAR DET??? GRATTIS (eller vad man nu säger). Är du rädd av samma anledningar som jag, eller är du rädd pga nåt annat? I vilket fall hoppas jag verkligen det går bra för dig! Ska hålla tummarna för att vi båda blir av med våra rädslor snarast!



Massor med kramar :)

2010-05-04 @ 13:39:21
URL: http://tjockasmalajag.blogspot.com/
Postat av: Jenny

Ingen kan tvinga av dem i alla fall! :)



Du är alltid välkommen att "prata" med mig om du vill, jag kan ju i alla fall försöka förstå eller åtminstone lyssna :)

2010-05-04 @ 14:01:35
URL: http://kalorigris.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Du har fel! det finns dem som förstår. Jag förstår dig. Men jag lovar dig att den dagen kommer då du känner dig så pass trygg att du vågar visa dig med eller utan kläder. Jag lovar!

2010-05-04 @ 21:16:41
URL: http://blodsvettochtarar.blogg.se/
Postat av: Smala Jessica

Jag vet hur det är med dessa hjärnspöken. Den dagen jag träffade min sambo hade jag jämt hjärnspökena. Jag visste inte alls hur jag skulle våga visa mig utan kläder och helt ärligt så tog det tid, det var lite som ett plagg i taget innan jag helt vågade visa mig och det var de första 4 månaderna i vårt förhållande. Det som var bra var att han inte tvingade mig utan förstod hur jag kände och förstod att det var bättre att låta mig ta den tid som behövdes. Sen en dag så vågade jag och det var stort för mig :) Och detta var efter jag väntat i flera år på att våga träffa någon som jag kunde släppa nära inpå. Så jag förstår precis vad du menar så behöver du prata så säg bara till :) Kramar

2010-05-04 @ 22:40:29
URL: http://smalajessica.wordpress.com
Postat av: Linnéa

Förstår att det är jobbigt. Men du som är så social, positiv och glad. Jag tror att killarna uppskattar dig såsom du är. Du är underbar gumman!

2010-05-05 @ 14:15:32
URL: http://sundbergaren.blogg.se/
Postat av: Cassa

Du kan prata med mig gumman!<3 Du är fin som du är!

2010-05-07 @ 08:55:17
Postat av: prinsen

Du kan alltid skriva med mig. <3

2010-05-07 @ 10:16:37
URL: http://caspians.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0