Jag försöker resa mig

Jag är så otroligt besviken på mig själv att jag tröstätit i en hel månad, detta har satt sina spår på min kropp. Jag som var så grym, nu måste jag hitta motivationen till att försöka bli hälsosam igen. När försvinner pressen om att ha en snygg kropp?? Aldrig kan man riktigt vara nöjd!!


Kommentarer
Postat av: Clara

Hej! Jag har följt din blogg, hm, väldigt länge. känner igen mig precis i det här med att man är på toppen utav motivationsberget, allt flyter på som det ska och man får resultat. Sedan händer något, resultaten avstannar fast man är duktig och man tappar motivationen och faller ner i dåliga vanor igen.. Och besvikelsen som följer över sig själv är inte nådig och man är inne i samma negativa hjul som förut..

Men, det jag tänkte fråga nu är.. Visst har ni flyttat till Stockholm? Hur trivs du? vart i stan bor ni? Och, vill du ha en promenadkompis? Jag brukar försöka ta morgonpromenader längs norrmälarstrand och upp genom fridhemsplan, jag bor på wallingatan. Vore trevligt att få sällskap någon gång och peppa igång varandra! :)

Kram Clara

2012-09-25 @ 12:40:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0